Τετάρτη 27 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ

"Κλείνει" Βαλένθια

Παίκτη μεγάλης ακτινοβολίας συμφώνησε ν' αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, που μάλιστα έρχεται απόψε στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον Αντόλφο Βαλένθια, που φτάνει από το Καράκας της Βενεζουέλας στην Αθήνα. Ο παίκτης έχει ήδη εξασφαλίσει τη βίζα για τη χώρα μας, από την ελληνική πρεσβεία της Βενεζουέλας, αφού στην Κολομβία δε διατηρείται διπλωματική αντιπροσωπεία, και αναμένεται να φθάσει στις 10 το βράδυ στην ελληνική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο ξένος παίκτης θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα και αφού υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αύριο το πρωί, θα περάσει με τη συνοδεία του μάνατζερ από τα γραφεία της εταιρίας του κ. Μπατατούδη, όπου θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και θα υπογραφούν τα πεντάμηνης διάρκειας συμβόλαια.

Ο Βαλένθια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι σε άριστη φυσική κατάσταση, αφού ως το τέλος της περασμένης σεζόν ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Ιντεπεντιέντε του Μεντεγίν.

Στην πατρίδα του το πρωτάθλημα τέλειωσε τον περασμένο Νοέμβρη και ήδη οι ομάδες είναι τώρα στο στάδιο της προετοιμασίας για το νέο. Ο Βαλένθια έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία με την καινούρια του ομάδα και μάλιστα πήρε μέρος σε φιλικά παιχνίδια μαζί της. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθει μόνος αρχικά στην Ελλάδα και ίσως μείνει μόνος μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, που είναι και το πρώτο συμβατικό μέρος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Επιστροφή Γιοβάνοβιτς

Μετά από δύο μηνών απουσία, λόγω τραυματισμού, επιστρέφει στη 18άδα του Ηρακλή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που ξεπέρασε το σοβαρό τραυματισμό του (κάταγμα στο πόδι).

Ο προπονητής του, Ματς Γίνγκμπλαντ τον συμπεριέλαβε στην ομάδα για το σημερινό παιχνίδι με τους Λύκους στο γήπεδο Καλοχωρίου, για το Κύπελλο Ελλάδας (3 μ.μ.). Για το παιχνίδι αυτό ο Σουηδός τεχνικός αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα πέραν της απουσίας του Σωτήρη Κωνσταντινίδη, που κλήθηκε σε απολογία το απόγευμα της Πέμπτης. Συγκεκριμένα δε θα αγωνιστούν οι Κυριαζής, Κιτόντα και Ξενίδης, ενώ η πιθανή ενδεκάδα είναι: Στογιάννης, Κασίμπα ή Κωστής, Κωφίδης, Στολτίδης, Καρατζόφ, Βελέντζας, Χάγκαν, Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου, Σέμος και Μπερνεάνου.

Ντ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ