Κυριακή 31 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το αγωνιστικό πρόγραμμα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της βδομάδας αποφάσισαν προχτές οι Νομαρχιακές Συντονιστικές Επιτροπές των αγροτών της Καρδίτσας και των Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, εκτός από το πρόγραμμα περιοδειών και ενημερωτικών συγκεντρώσεων, οι αγρότες της Καρδίτσας προχωρούν από αύριο σε συμβολικό αποκλεισμό σε Σοφάδες - Ν. Μοναστήρι και Καρδίτσα - Δέλτα και την Τετάρτη στην Εθνική οδό Καρδίτσας - Τρικάλων και στο Δέλτα Ιτέας. Επίσης, καθ' όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι αγρότες του νομού έχουν προγραμματίσει πορείες με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα στην περιοχή Σοφάδων - Ταμασίου - Φύλλο - Ιτέα και στις περιοχές Ματαράγκα - Παλαμά - Σέλανα. Στις 8 του Φλεβάρη, αν η κυβέρνηση δεν έχει δώσει συγκεκριμένες και πειστικές απαντήσεις, οι Καρδιτσιώτες αγρότες έδωσαν αγωνιστικό ραντεβού με τα τρακτέρ στο Δέλτα της Ιτέας στις 10.30 πμ και από κει θα αναχωρήσουν για τη "Βιοκαρπέτ".

Στα Τρίκαλα,επίσης, παράλληλα με τις ενημερωτικές περιοδείες, ξεκινούν από αύριο περιφερειακές συγκεντρώσεις με αποκλεισμούς δρόμων: Αύριο στις 11.30 π.μ. θα στηθεί μπλόκο στη Φαρκαδώνα, ενώ την ίδια ώρα μεθαύριο το ίδιο θα γίνει στον Περιφερειακό Λάρισας - Καρδίτσας, την Τετάρτη στη γέφυρα Καραβόπορου και την Πέμπτη στη Θεόπετρα. Στις 8 του Φλεβάρη οι αγρότες των Τρικάλων πορεύονται με τα τρακτέρ τους στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Ανάλογες αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν αύριο στη Λάρισα, από τη Νομαρχιακή Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ