Τρίτη 11 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αθλιότητες και μάσκες "εκσυγχρονιστών"

Δεν υπάρχει καλύτερη ομολογία αποτυχίας της κυβερνητικής πολιτικής από το γεγονός ότι τα κορυφαία στελέχη της, που εξόρμησαν στη Θεσσαλία και τις άλλες επαρχιακές πόλεις το Σαββατοκύριακο, χρησιμοποίησαν την άθλια μέθοδο της "διπλής γλώσσας" για να μπορέσουν να προσεγγίσουν το ακροατήριό τους.

Ενώ στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, την περασμένη βδομάδα, συμφώνησαν όλοι ότι η αναμέτρηση ήταν πολιτική και, άρα, πρέπει να κατασταλεί με τη χρήση βίας, στους αγρότες επιχείρησαν να εμφανίσουν ένα άλλο προσωπείο, δήθεν φιλολαϊκό, δήθεν φιλοαγροτικό, δήθεν διαλόγου. Ετσι, ο Τσοχατζόπουλος διαπίστωσε ότι τα μέτρα της κυβέρνησης δε λύνουν το αγροτικό πρόβλημα και "δεν πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα να κινούνται μόνα τους στην πορεία προς τη σύγκλιση", ο Λαλιώτης ανακάλυψε ότι "στην τροχιά προς τη σύγκλιση υπάρχουν και κινούνται άνθρωποι και όχι μόνο αριθμοί", ενώ η Β. Παπανδρέου υποσχέθηκε ότι "θα πάρει από το χέρι τον κ. Παττάκη και θα τον πάει στον πρωθυπουργό", λες και ο Παττάκης είναι ο Κοπελούζος, ο Βαρδινογιάννης, ο Κόκκαλης και οι άλλοι, με τους οποίους συναγελάζεται.

Παρ' όλα αυτά όμως, αυτό που κατάφεραν ήταν να εισπράξουν τη γενική περιφρόνηση των αγροτών και τις αποδοκιμασίες ακόμη και των μελών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Καλά τα κατάφεραν...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ