Πέμπτη 13 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΔΕΔΥ
Αύριο τα νεότερα...

Διάβημα για το ασφαλιστικό

Τη διαμαρτυρία της για τα συνεχή σενάρια και τις εμφανιζόμενες "τροπολογίες" για το ασφαλιστικό, που δημιουργούν ανησυχία και σύγχυση στους δημόσιους υπάλληλους, εξέφρασε η ΑΔΕΔΥ σε έκτακτη συνάντηση που είχε χτες με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μ. Παπαϊωάννου.

Ο υπουργός σημείωσε ότι δεν έχει κατατεθεί καμιά τροπολογία και ισχυρίστηκε πως "τα σενάρια δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα".

Στο μεταξύ, ούτε στη χτεσινή συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Οργάνωσης κατέληξε σε συγκεκριμένη απόφαση για τις μορφές αντίδρασης στο νομοσχέδιο για το νέο μισθολόγιο λιτότητας, παρά το γεγονός πως την επόμενη βδομάδα μπαίνει ήδη για συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Οι όποιες αποφάσεις παραπέμφθηκαν για το Γενικό Συμβούλιο που θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 12μμ στο ξενοδοχείο "Στάνλεϊ".

Για άλλη μια φορά απορρίφθηκε η πρόταση της "Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας" για την κήρυξη 48ωρης απεργίας τις μέρες που θα συζητείται το νομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο δε πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Γ. Κουτσούκος, έκανε λόγο για σύνθετη πρόταση που... θα διαμορφώσει στη διάρκεια της συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ