Σάββατο 6 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Γήινες προσεγγίσεις

Μια ενδιαφέρουσα έκθεση με ακουαρέλες θα μπορούν να επισκεφτούν οι φιλότεχνοι, στην αίθουσα τέχνης "Μετόπη" (Καλλισπέρη 27 και Ερεχθείου). Από τις 15 Φεβρουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου φιλοξενούνται εικαστικές δημιουργίες της Σιμώνης Τραψώνη.Πρόκειται για ακουαρέλες με γενικό τίτλο"Γήινες προσεγγίσεις".Η ζωγράφος, με τη διαύγεια και τη διαφάνεια που της παρέχει το υλικό, παρουσιάζει κυρίως νεκρές φύσεις. Εργα διαχρονικά που"αιχμαλωτίζουν" το θεατή με τη δροσιά του σήμερα.

  • Εγκαινιάζεται στις 16 Φεβρουαρίου (7μ.μ.) στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), έκθεση έργων της Ελευθερίας Κουντούρη.Τίτλος της "Εγκλωβισμός".Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου.
  • Στο Εικαστικό Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Λάρισας,εκτός από την έκθεση "Δρομολόγια ΙΙΙ" που περιλαμβάνει έργα Θεσσαλών δημιουργών της δεκαετίας '70-'80, φιλοξενείται έως τις 13 Μαρτίου και η έκθεση "Τα επαγγέλματα που χάνονται".Πρόκειται για φωτογραφικά ιδιώματα, ντοκουμέντα και μνήμες, μιας εποχής που χάνεται κάτω από την τεχνολογική φρενίτιδα και το σύγχρονο τρόπο ζωής μας. Πρόκειται για μια δουλιά με ποιοτικές αρετές και αρκετό μεράκι της 8μελούς φωτογραφικής ομάδας της "Εξόδου", που επιμελήθηκε ο Θέμης Παπανδρέου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ