Σάββατο 6 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα με εκδηλώσεις

"Μουσική - Πολιτισμός - Ελευθερία. Ιστορία του ελληνικού τραγουδιού",είναι το θέμα της εκδήλωσης, που διοργανώνει η Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών,τη Δευτέρα (6.30μμ), στην αίθουσα "Μιχαήλας Αβέρωφ" (Γενναδίου 8, 7ος όροφος), με ομιλητή τον Νίκο Ρίγγα,δικηγόρο, ποιητή, μέλος της ΕΕΛ.

  • Τη Δευτέρα (8.30μμ) στην αίθουσα "Πλειάδες" του Πολιτιστικού Κέντρου Κορυδαλλού (Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης), θα προβληθεί η ταινία του Μ. Μανουσάκη "Κόκκινος Δράκος".Θα παρευρεθεί ο σκηνοθέτης και συντελεστές της ταινίας.
  • Την ίδια μέρα (8μμ) στη Στοά Βιβλίου η Εταιρεία Κασιακών Μελετών,διοργανώνει φιλολογικό μνημόσυνο με την ευκαιρία συμπλήρωσης 5 χρόνων απουσίας του ποιητή Δ. Ι. Αντωνίου.Θα μιλήσουν οι συγγραφείς: Μ. Βιντιάδης, Δ. Δασκαλόπουλος, Β. Καλαμαράς, Μ. Μαυρολέων, Μ. Σουλιώτης και Αντώνης Σοφός.Ποιήματα του Δ. Ι. Αντωνίου θα διαβάσουν οι: Γιάννης Γκούμας, Πασχάλης Τσαρούχας.Συντονίζει ο Γιάννης Φραγγούλης.
  • Τη Δευτέρα επίσης (8.15μμ), στο εργαστήριο του γλύπτη Μ. Κάσση (Τζιροπούλου 15, Ν. Φάληρο), ο Ηλίας Καρδίμης θα μιλήσει με θέμα: "Οι πρόγονοί μας και η θάλασσα - Αθηναϊκή τριήρης - Σάμαινα - Βυζαντινός δρόμων".Είσοδος ελεύθερη.
  • Την ίδια μέρα (8μμ), τα Εκπαιδευτήρια "Ελληνογερμανική αγωγή" στην Παλλήνη, διοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής με έργα του Γ. Μπουζιάνη.Η έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι τις 14 του Φλεβάρη, πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από το θάνατο του μεγάλου καλλιτέχνη. Για το έργο του πρωτοπόρου ζωγράφου θα μιλήσει η Αθηνά Σχινά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ