Πέμπτη 25 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΙΕΘΝΗ
ΝΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκέντρωση ενάντια στη ΝΑΤΟική επέμβαση

Σήμερα στις 6.30 το απόγευμα, στο Σιντριβάνι, στο κέντρο της Κατερίνης

Συγκέντρωση και πικετοφορία διαμαρτυρίας ενάντια στη νέα ΝΑΤΟική επέμβαση που σχεδιάζεται σε βάρος του σέρβικου λαού, οργανώνει απόψε στις 6.30 το απόγευμα η ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ. Η συγκέντρωση - πικετοφορία θα ξεκινήσει από το χώρο μπροστά στο Σιντριβάνι, στο κέντρο της Κατερίνης.

Με ανακοίνωσή της η ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ καταδικάζει τη μετατροπή του λιμανιού του Λιτόχωρου σε ορμητήριο της ιμπεριαλιστικής επέμβασης που προετοιμάζει το ΝΑΤΟ, με πρόσχημα την προστασία των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου και καταγγέλλει τη στάση υποταγής της ελληνικής κυβέρνησης, που, όπως αναφέρει: "για ακόμη μία φορά δείχνει το αντιλαϊκό και επικίνδυνο πρόσωπό της με τη συμμετοχή της στη σχεδιαζόμενη ιμπεριαλιστική επέμβαση. Η παροχή του λιμανιού του Λιτόχωρου στην εξυπηρέτηση των αναγκών του ΝΑΤΟ, πηγαίνει κόντρα στα φιλειρηνικά αισθήματα του λαού της περιοχής".

Επίσης, με ανακοίνωσή του, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Πιερίας της ΚΝΕ καταγγέλλει την ελληνική κυβέρνηση, που μπλοκαρισμένη στην πολιτική της εξάρτησης και της υποταγής, με δουλοπρέπεια εξασφαλίζει στο ΝΑΤΟ λιμάνια, αεροδρόμια για διευκόλυνση των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων. Το ΝΣ της ΚΝΕ καλεί τους φορείς του νομού, δημοτικές αρχές, εργατικά σωματεία, μαθητικά συμβούλια να πάρουν θέση και να υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας σ' αυτή τη νέα πρόκληση των ιμπεριαλιστών και το νέο αιματοκύλισμα που ετοιμάζουν σε βάρος του σερβικού λαού, και να πάρουν μέρος στην απογευματινή συγκέντρωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ