Πέμπτη 25 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Με αυτοπεποίθηση για νέα βήματα εμπρός

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Φλεβάρη οι διαδικασίες των Τομεακών Συνδιασκέψεων της Οργάνωσης Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ. Μέσα σε κλίμα αυτοπεποίθησης για τις δυνατότητες που υπάρχουν και τις προϋποθέσεις που διαμορφώνονται για να διευρυνθεί η παρέμβαση της Οργάνωσης στο φοιτητικό κίνημα της Αθήνας, πραγματοποιήθηκαν και οι Τομεακές Συνδιασκέψεις του Παντείου, της Φυσικομαθηματικής Σχολής και του ΕΜΠ, του Πανεπιστημίου Αθήνας, του Τομέα Βιομηχανικής - Γεωπονικής - Οικονομικού Πανεπιστημίου, της Φιλοσοφικής.

Κατά τις εργασίες των Συνδιασκέψεων, οι ομιλητές αναφέρθηκαν στα ζητήματα των εμπειριών που αποκόμισαν οι οργανώσεις από τις αγωνιστικές διεργασίες του προηγούμενου διαστήματος, στο ζήτημα της καλύτερης συγκρότησης των Πανσπουδαστικών Κινήσεων Συνεργασίας, στο πλατύτερο άνοιγμα στους φοιτητές, στη μαζική στρατολογία και στην οικοδόμηση νέων Οργανώσεων Βάσης.

Με βάση τις αποφάσεις αυτών των Συνδιασκέψεων, καλούνται οι οργανώσεις της Σπουδάζουσας να δώσουν το επόμενο διάστημα τη μάχη των φοιτητικών εκλογών, με τη φιλοδοξία να αποτελέσουν ένα σημαντικό βήμα μπροστά στην άνοδο των ΠΚΣ και τη διεύρυνση των ψηφοδελτίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ