Κυριακή 16 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αγκαλιάζεται πλατιά από πολιτικούς και κοινωνικούς παράγοντες

"Επιδίωξη του ΚΚΕ είναι, μέσα από το ψηφοδέλτιό του, να εκφραστεί με συμβολικό τρόπο η διάθεσή μας να συναντηθούμε με όλους εκείνους, που καταλαβαίνουν ότι η κοινή δράση με τους κομμουνιστές δημιουργεί ουσιαστικές προϋποθέσεις αντίστασης". Τα παραπάνω επισήμανε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα,την περασμένη Τετάρτη στη συνέντευξη Τύπου, στο Ζάππειο, όπου παρουσίασε το βασικό κορμό του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ και απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων για όλα τα επίκαιρα θέματα.

"Θέλουμε να συναντηθούμε", σημείωσε η Αλέκα Παπαρήγα, "με όλους εκείνους που προβληματίζονται να βρουν τον άλλο δρόμο. Με όλους εκείνους που θέλουν να αντισταθούν στην πολιτική που τρέφει τα κέρδη της πλουτοκρατίας, που φέρνει τον πόλεμο. Να συναντηθούμε με όλους εκείνους που θέλουν να χτίσουμε μια διαφορετική Ευρώπη, που δε θα βασίζεται στη συνάντηση κρατών που εκμεταλλεύονται τους λαούς, αλλά στη συνάντηση λαών και χωρών που θέλουν να δουλέψουν για το αμοιβαίο συμφέρον των λαών. Να συναντηθούμε με όλους εκείνους που προβληματίζονται για τις μορφές συνένωσης της Ευρώπης, απορρίπτοντας τις δοκιμασμένες πια μορφές της Ευρωπαϊκής Ενωσης, αλλά και του ΝΑΤΟ".

Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν, εκτός από υποψηφίους, δεκάδες παράγοντες της κοινωνικοπολιτικής ζωής της χώρας. Πολλοί απ' αυτούς πρόθυμα αιτιολόγησαν στο "Ρ" το νόημα της εκεί παρουσίας τους. Ο "ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ" δημοσιεύει σήμερα τις δηλώσεις τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ