Κυριακή 16 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 41
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα και αύριο από τον "902" ΤV

Παρακολουθήστε σήμερα από την Τηλεόραση του "902" στις 8.00 μμ και σε επανάληψη αύριο μετά το δελτίο των ειδήσεων 6.00 μμ, στην εκπομπή "Πολιτική Επικαιρότητα", τη μετάδοση της ομιλίας του Χαρίλαου Φλωράκη στο Αουξμπουργκ της Γερμανίας, στα πλαίσια της επίσκεψης αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, μετά από πρόσκληση των εκεί οργανώσεων του Κομμάτων.

  • Στις 9.30 μμ σήμερα στην εκπομπή "Θέσεις και αντιθέσεις" με θέμα: "Ο βρώμικος πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία και οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις".Φιλοξενούμενοι του Α. Θερμού θα είναι: ο Α. Θεοφίλου, καθηγητής του "Δημόκριτου" και ο Α. Τομαράς, παιδίατρος.
  • Στις 10.00 μμ αύριο στην εκπομπή "Από το σήμερα στο αύριο",ο Κ. Καραχάλιος συζητάει για τις εκλογές στη Διδασκαλική Ομοσπονδία και στην ΟΛΜΕ με τα στελέχη της "Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας Εκπαιδευτικών", Θ. Γκεσούλη, Νίκο Ζώτο και Σάββα Σάββα.
  • Στις 10.00 μμ αύριο Δευτέρα στην εκπομπή "Θέσεις και αντιθέσεις",ο Α. Θερμός μιλάει με εκπροσώπους του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών, που συμμετείχαν σε πρόσφατη αποστολή στη Γιουγκοσλαβία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ