Σάββατο 22 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αντίσταση τώρα...

Να ξεσηκωθούν, να γεμίσουν τις πλατείες και τους δρόμους και να απαιτήσουν να σταματήσουν οι ΝΑΤΟικοί βομβαρδισμοί, καλεί όλους τους συνταξιούχους, το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Ενωσης Συνταξιούχων κύριας και επικουρικής ασφάλισης ΙΚΑ Καλλιθέας και γύρω Δήμων.

Με ψήφισμά του, το ΔΣ της Ενωσης Συνταξιούχων καταδικάζει την εγκληματική κτηνωδία των Αμερικανο-ΝΑΤΟικών και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών ενάντια στον άμαχο πληθυσμό της Γιουγκοσλαβίας. "Είναι παγκόσμιοι εγκληματίες και πρέπει να λογοδοτήσουν", σημειώνεται χαρακτηριστικά στο ψήφισμα. Γι' αυτό - καλεί όλους η Ενωση Συνταξιούχων - να καταγγείλουν το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ, σαν τον ειδεχθέστερο σφαγέα. Να απαιτήσουν από την κυβέρνηση να αποσύρει την υπογραφή της στο έγκλημα και να επιστρέψει αμέσως το "Θεμιστοκλής".

"Εμείς οι πολεμιστές του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου και της Εθνικής Αντίστασης - τονίζεται στο ψήφισμα - πιστεύουμε ότι ο πόλεμος καταπολεμιέται με πόλεμο. Αντίσταση τώρα, γιατί αύριο θα είναι αργά. Οταν καίγεται το σπίτι του διπλανού σου, περίμενε και το δικό σου".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ