Σάββατο 26 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προφυλακίσεις για την Πεντέλη

Προφυλακίστηκε χτες ο συμβολαιογράφος Δ. Δημητρέλλος,ο οποίος εμπλέκεται στη μεγάλη απάτη της καταπάτησης και οικοπεδοποίησης 2.500 στρεμμάτων στην Πεντέλη. Υπενθυμίζουμε ότι για την ίδια υπόθεση προφυλακίστηκε προχτές και η μεγαλοδικηγόρος Μ. Παπαγεωργίου - Θεοδωράκη, η οποία φέρεται να ήταν ο εγκέφαλος της υπόθεσης, ενώ ο υποθηκοφύλακας Π. Σακκόπουλος και ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της έκτασης, Γ. Γεωργόπουλος, αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, καθώς προέκυψε διχογνωμία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα και θα κληθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο να αποφασίσει για την προφυλάκισή τους ή όχι.

Χτες απολογήθηκαν και πέντε μέλη του σωματείου "Μεγαλόχαρη", οι Δ. Αράπογλου, Μ. Φιλόπουλος, Ν. Βαλάτας, Αλεξ. Κ. Αγγελής, Ανδ. Α. Αγγελής, οι οποίοι υποστήριξαν ότι έπεσαν θύματα της μεγαλοδικηγόρου και αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι η σπείρα των καταπατητών με πλαστά συμβόλαια οικοπεδοποίησε τα 2.500 στρέμματα και τα πούλησε στα 600 μέλη του σωματείου"Μεγαλόχαρη" προς 40 εκατομμύρια δραχμές το κάθε οικόπεδο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ