Τρίτη 10 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Επιτέλους όχι άλλη... ενημέρωση

"Ανομβρία" ειδήσεων και δη πολιτικών και η φαντασία των καναλιών ακολουθεί την ανηφόρα του θερμομέτρου του Αυγούστου. Ετσι με αφορμή την προ πολλού ανακοινωμένη επίσκεψη του "πλανητάρχη" Αδόλφου Κλίντον στη χώρα μας το Νοέμβρη και την άφιξη κλιμακίου της CIA - FBI και άλλων τινών, και τι δεν είδαμε και ακούσαμε: "Πράκτορες - τοπ μόντελ" (επειδή συμμετέχουν και γυναίκες), "σκηνικά Χόλιγουντ", ρεπορτάζ με τον Κλιντ Ισγουντ να τρέχει πανικόβλητος...

Είπαμε φαντασία στην "τέταρτη εξουσία", αλλά όχι και φαντασιοπληξία. Τουλάχιστον στις στοιχειώδεις πληροφορίες, κάντε και μια αναφορά για τους σκοπούς της πολύκροτης επίσκεψης. Γιατί ο τόπος ακόμα βοά από τις κλαγγές των όπλων των "Ράμπο" που ματοκυλάνε τα Βαλκάνια και οι διευθετήσεις σε Αιγαίο και Κύπρο είναι προ των πυλών.

Και επιτέλους, κύριοι των καναλιών, μην προσπαθείτε άλλο να μας ενημερώσετε, μας είναι υπεραρκετή και... χρήσιμη η "κοινωνική" ενημέρωση περί των δραστηριοτήτων του Κάρολου και της Καμίλας του, που περιδιαβαίνουν το Αιγαίο, με την αρωγή του Λάτση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ