Τετάρτη 11 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
"Πάμε καλά"

Ετοιμοι να ριχτούν στις εγχώριες και ευρωπαϊκές τους μάχες δείχνουν να είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι προχτές επέστρεψαν στην Ελλάδα ύστερα από κάμπινγκ προετοιμασίας που πραγματοποίησαν στην Ιταλία. Αρκετά ικανοποιημένος από την αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση των παιχτών του, ο προπονητής του "τριφυλλιού" Γιάννης Κυράστας δήλωσε: "Συμπληρώσαμε 35 μέρες σκληρής δουλιάς. Η κούραση είναι μεγάλη. Τώρα περνάμε το τελικό στάδιο του μονταρίσματος, με τα φιλικά και τους αγώνες Κυπέλλου. Το ευχάριστο είναι ότι καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του Γερμανού νεοαποκτηθέντα παίκτη των "πρασίνων" Καρλ Χάινς Φλίπσεν, ο οποίος τόνισε πως η βελτίωση όλων των παικτών είναι αισθητή και η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται θα γίνει ακόμα καλύτερη μέσα από την τριβή τους στα φιλικά παιχνίδια. Οσον αφορά στην ανάγκη της ομάδας να ενισχυθεί από ακόμα δύο ξένους, ο "πράσινος" τεχνικός δεν έδειξε να ανησυχεί, αναφέροντας ότι τα μεταγραφικά είναι στο "χέρι" του προέδρου του ΠΑΟ και ευελπιστεί ότι όλα τα μεταγραφικά σχέδια θα έχουν ολοκληρωθεί πριν τη λήξη της προθεσμίας (16 Αυγούστου).

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός φέτος θα βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος δηλώνει ο Φερνάντο Γκαλιέτο, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: "Η ομάδα ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά και στόχος μας είναι φυσικά το πρωτάθλημα". Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κροάτης Αλιόσα Ασάνοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του προκειμένου να ενσωματωθεί στις τάξεις της Εθνικής της χώρας του, διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, καθώς αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια.

  • Ως την ώρα που συμπληρώνονταν αυτές οι γραμμές η ΦΙΦΑ δεν είχε ανακοινώσει την ετυμηγορία της για την ομάδα στην οποία ανήκει ο Ρούσφελντ. Ο παίκτης μεταγράφηκε από τη Ρόζεμποργκ στην Μπενφίκα αλλά οι Πορτογάλοι δεν ανταποκρίθηκαν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Ετσι οι Νορβηγοί ζητούν την επιστροφή του παίκτη. Πάντως κάποιες πληροφορίες έκαναν λόγο για κινήσεις συμβιβασμού, κάτι που σημαίνει πως ένας ακόμα παίκτης που ενδιαφέρει τον ΠΑΟ δε θα ενταχθεί στο δυναμικό του.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ