Τετάρτη 11 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πολλά υποσχόμενη πρεμιέρα

"Παίξαμε πολύ καλύτερα απ' ό,τι περίμενα. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι έχουμε πολλές λύσεις και όλοι οι παίκτες μπορούν να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή. Ολοι προσπαθούν για το καλύτερο και ήδη φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα". Με τους συνήθεις χαμηλούς τόνους σχολίασε και χτες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την πετυχημένη πρεμιέρα της ομάδας του στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Βίσλα Κρακοβίας με 3 - 0 (Τζιοβάνι, Οφορίκουε, Ζάχοβιτς), αλλά αυτό που ενθουσίασε τους "ερυθρόλευκους" φιλάθλους είναι περισσότερο η απόδοση και οι υποσχέσεις που άφησε για το μέλλον.

Με αιχμή του δόρατος τους Τζιοβάνι, Ζάχοβιτς, οι πρωταθλητές παρουσίασαν ένα σύνολο που κατά διαστήματα διέκρινε η φαντασία, το ταλέντο, η θέληση και η αγωνιστική πειθαρχία. Στοιχεία δηλαδή που οδηγούν ή διατηρούν στην κορυφή. Στα υπέρ των νεοφερμένων πως κατάφεραν ν' αναστήσουν και παίκτες που είχαν χάσει τη "φόρμα" τους. Ετσι, οι "ερυθρόλευκοι" διαθέτουν πλειάδα επιλογών και ο Μπάγεβιτς με ικανοποίηση διαπιστώνει πως έχει τα "εργαλεία" που θα του επιτρέψουν ν' αντεπεξέλθει μ' επιτυχία στις δύσκολες υποχρεώσεις του συλλόγου.

Πάντως, ενώ άπαντες μιλούν μ' ενθουσιασμό για τους Τζιοβάνι, Ζάχοβιτς, όπως σωστά επισήμανε ο Πουρσανίδης, "μόνοι τους οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές δε γίνεται να κάνουν τη διαφορά". Οσο για τον αγώνα ανέφερε: "Δεν ήμασταν τέλειοι αλλά προερχόμαστε από σκληρή προετοιμασία, ενώ αγωνιστήκαμε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες".

Σήμερα ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα και των επίσημων υποχρεώσεών του αφού αντιμετωπίζει, στα πλαίσια του Κυπέλλου, τη Νάουσα. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ακολουθεί αγωγή με αντιβίωση προκειμένου να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ ο διεθνής τερματοφύλακας θα είναι έτοιμος σε δύο μέρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ