Τετάρτη 11 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ
Στον τελικό η Εθνική

Μεγάλη επιτυχία για την Εθνική μας ομάδα των παίδων αφού εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του Βαλκανικού Πρωταθλήματος, που γίνεται στην Τουρκία. Οι παίδες μας νίκησαν εύκολα τους Ρουμάνους με 4 - 2 και κατέλαβαν την πρώτη θέση στον όμιλό τους. Οι Ελληνες παίκτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δίκαια πήραν την πρόκριση. Πάντως το έργο τους διευκόλυνε αρκετά η αποβολή του Ρουμάνου τερματοφύλακα Λίμπιντορ (37). Τα γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχαν οι Καλατζής (27, 45), Κοσμάς (58), Καψάλης (70), ενώ για τους Ρουμάνους οι Απόστου (62), Μαζίλου (82).

"Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Το παράπονο που έχω μόνο είναι για τα δυο γκολ που δεχτήκαμε και τα οποία θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Γεγονός είναι ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες της διοργάνωσης. Σήμερα έπαιξαν πιο ήρεμα, πιο ψύχραιμα και λειτούργησαν με ομαδικό πνεύμα, γι' αυτό είχαμε και το αποτέλεσμα αυτό. Παίξαμε καλή μπάλα και φτάσαμε στον τελικό, όπου κόντρα στην Τουρκία ελπίζω να κατακτήσουμε και το τρόπαιο. Θα είναι μια δικαίωση για τα παιδιά αυτά", δήλωσε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Μάκης Σεντελίδης.

Αντίπαλος της Εθνικής μας στον τελικό θα είναι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τουρκίας, που παραχώρησε ισοπαλία 2 - 2 στην αντίστοιχη γιουγκοσλαβική ομάδα. Ο τελικός θα γίνει αύριο το βράδυ στην Προύσα (20.00).

ΕΛΛΑΔΑ: Βούλγαρης, Πάστος (75 Παπαδόπουλος), Κοντοδήμος, Δέντσας (87 Κεφαλούκος), Κούσας, Αναστασιάδης, Φωτιάδης, Κοσμάς (73 Ντάμτσιος), Τσιρογιάννης, Ορφανός, Παπαδόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ