Σάββατο 4 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ξεπέρασε εαυτόν ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-

Υπερβάλλοντας εαυτόν, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Χ. Πολυζωγόπουλος,έσπευσε χτες να χαρακτηρίσει, από τη Θεσσαλονίκη, "θετικά μέτρα" τις προεκλογικές κυβερνητικές σαπουνόφουσκες, και ιδιαίτερα αυτές που αφορούν το φορολογικό σύστημα που - όπως είπε - "αντανακλούν τις θέσεις και τις παρεμβάσεις" της Συνομοσπονδίας!

Η δήλωση έγινε στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της μελέτης του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, με τίτλο "Η ελληνική Οικονομία και η Απασχόληση" με συνέντευξη Τύπου στο ΕΚΘ.

Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ βρήκε... κάποιο "κοινωνικό έλλειμμα" σε ότι αφορά το επίδομα ανεργίας, το ΕΚΑΣ και τις κατώτερες συντάξεις, συμπλήρωσε ότι "σε κάθε περίπτωση η τεκμηριωμένη δράση της ΓΣΕΕ έφερε αποτελέσματα" και κατέληξε με την κορόνα: "Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε την αταλάντευτη δράση μας για την επίτευξη και των άλλων στόχων και ιδίως αυτών που αφορούν τη στήριξη των ευπαθών ομάδων"..! Οσο για τα σχόλια που προκάλεσε η στάση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, να "υποδεχτεί" την αναγγελία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης στη ΔΕΘ με... δεξίωση, η απάντηση ήταν: "Εμείς παρεμβαίνουμε με κάθε τρόπο...", μόνο που για την οργάνωση κάποιας κινητοποίησης, "δεν υπήρχε χρόνος"!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ