Παρασκευή 22 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ακόμα περισσότερα κέρδη

Προχτές το «Υγεία» ανακοίνωσε την υπερκάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ενώ χτες ανακοίνωσε την «υπογραφή συμφωνίας με την εταιρεία MedNet ΕΛΛΑΣ ΑΕ η οποία διαχειρίζεται ασφαλιστικά προγράμματα νοσοκομειακής κάλυψης μερικών εκ των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συμφωνία είναι τριετής και αφορά στην απευθείας κάλυψη των ασφαλισμένων που εκπροσωπεί η MedNet ΕΛΛΑΣ ΑΕ για νοσηλεία στο «Υγεία» με ειδικούς όρους, τόσο για τις αμοιβές των γιατρών όσο και για τον τιμοκατάλογο του νοσοκομείου.

Σκοπός της σύμβασης είναι η καθιέρωση νέου πλαισίου συνεργασίας μεταξύ ασφαλιστικών εταιρειών και ιδιωτικών νοσοκομείων, αναφέρεται στην ανακοίνωση και - απ' ό,τι φαίνεται - προοιωνίζεται ακόμα καλύτερα κέρδη. Αλλωστε δεν πέρασε μήνας που το «Υγεία» ανακοίνωσε (27/11/2006) ότι τα καθαρά κέρδη του Ομίλου σε ενοποιημένη βάση ανήλθαν σε 2.594.000 ευρώ το πρώτο εννιάμηνο του 2006 έναντι ζημιών 992.000 ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2005.

Καθώς, λοιπόν, κλιμακώνεται η πολιτική εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης της Υγείας και, μάλιστα, η ίδια η κυβέρνηση σπεύδει να απενοχοποιήσει τη σχετική επιχειρηματική δράση, έρχονται ακόμα καλύτερες μέρες για τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ