Παρασκευή 22 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κατήφορος...

«Πολύ καλώς έπραξε προχτές ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος απέφυγε να συναντήσει τους εκπροσώπους των φορέων που εκφράζουν ό,τι πιο παρωχημένο στο θέμα της θεραπείας των χρηστών ναρκωτικών και έχουν ως επικεφαλής το λεγόμενο "Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών - ΕΣΥΝ", ένα ανυπόληπτο "καπέλο" του ΚΚΕ, στο οποίο συμμετέχουν και υπερακραίοι δεξιοί της ΝΔ.

Οι θέσεις του λεγομένου "ΕΣΥΝ" δεν αντέχουν σε κριτική και είναι σίγουρο ότι, αν ο υπουργός Υγείας αναβάθμιζε το λεγόμενο "Συμβούλιο" σε επίσημο συνομιλητή της πολιτείας, αυτό θα ήταν μόνο εις βάρος της συζήτησης για την αναγκαία εφαρμογή όλων των τύπων θεραπείας για τους χρήστες ναρκωτικών στη χώρα μας».

Αυτά έγραφε χτες η «Αυγή» και τα αναδημοσιεύουμε, μόνο και μόνο, για να γίνει περισσότερο χεροπιαστός ο κατήφορος του ΣΥΝ, ιδιαίτερα στο θέμα των ναρκωτικών. Θυμίζουμε, τέλος, ότι τα αναγραφόμενα αφορούν στην παράσταση διαμαρτυρίας, που πραγματοποίησε την Τρίτη, η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Φορέων στο υπουργείο Υγείας. Στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Φορέων συμμετέχουν το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), ο Σύλλογος Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης, Σύλλογοι Γονέων Θεραπευτικών Κοινοτήτων, η Πανελλήνια Ενωση Νοσοκομειακών Ψυχολόγων (ΠΕΝΟΨΥ) και η Επιτροπή Εργαζομένων στο «18 ΑΝΩ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ