Παρασκευή 22 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Μηδενική αύξηση στα τέλη για 5η συνεχή χρονιά

Μηδενική αύξηση στα δημοτικά τέλη για 5η συνεχή χρονιά αποφάσισε ο Δήμος Νίκαιας στην τελευταία του συνεδρίαση, έπειτα από την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής Νίκαιας και του δημάρχου Στέλιου Μπενετάτου.

Και με τον τρόπο αυτό η Δημοτική Αρχή της Νίκαιας στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των εργαζομένων, των ανέργων, των επαγγελματοβιοτεχνών, των μεταναστών και της νεολαίας της πόλης και με πολιτική βούληση υπέρ της προστασίας της λαϊκής οικογένειας, δεν αυξάνει σε όλη τη διάρκεια της θητείας της τα δημοτικά τέλη στις οικίες και τα μικρά καταστήματα.

«Σε μια παρατεταμένη περίοδο που οι εργαζόμενοι βιώνουν ακρίβεια, ανεργία, χαμηλούς μισθούς, χαμηλές συντάξεις, αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων, σε μια περίοδο που όλο μειώνεται το βιοτικό επίπεδο του ελληνικού λαού, δεν μπορούν οι Δήμοι να αυξάνουν τα έσοδά τους από το μειωμένο εισόδημα των εργαζομένων» τονίζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

Παράλληλα, στέκεται σταθερά υπέρ της διεκδίκησης των παρακρατημένων πόρων του Δήμου από το κράτος και υπέρ της διεκδίκησης της αύξησης των εσόδων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τον Κρατικό Προϋπολογισμό με άμεσο διπλασιασμό τους, πόροι που αντιστοιχούν σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Στέκεται σταθερά στο δρόμο της αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική που οδηγεί τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και τους Δήμους σε οικονομικό μαρασμό, ενώ παρά τη μηδενική αύξηση στα δημοτικά τέλη, ο Δήμος θα συνεχίζει τον εκσυγχρονισμό του στον τομέα της καθαριότητας όπως και τα προηγούμενα έτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ