Παρασκευή 22 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διαστρέβλωση και προβοκάτσια

Επιχαίρει ο ΣΥΝ, μέσω της «Αυγής», γιατί - με αφορμή την παράσταση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων κατά των Ναρκωτικών στο υπουργείο Υγείας στις 19/12/2006, για το διαβόητο Εθνικό Σχέδιο Δράσης κατά των ναρκωτικών - ο υπουργός Υγείας δε συναντήθηκε με εκπροσώπους της.

«Πολύ καλώς έπραξε προχτές ο υπουργός Υγείας Δημ. Αβραμόπουλος, ο οποίος απέφυγε να συναντήσει τους εκπροσώπους των φορέων που εκφράζουν ό,τι πιο παρωχημένο στο θέμα της θεραπείας των χρηστών ναρκωτικών κι έχουν ως επικεφαλής το λεγόμενο "Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών" - ΕΣΥΝ, ένα ανυπόληπτο "καπέλο" του ΚΚΕ, στο οποίο συμμετέχουν και υπερακραίοι δεξιοί της ΝΔ».

Και, στη συνέχεια, η «Αυγή» καταπίπτει στην έσχατη χυδαιολογία: «Οι θέσεις του "ΕΣΥΝ" δεν αντέχουν σε κριτική και είναι σίγουρο ότι αν ο υπουργός Υγείας αναβάθμιζε το λεγόμενο "Συμβούλιο" σε επίσημο συνομιλητή της πολιτείας, αυτό θα ήταν μόνο εις βάρος της συζήτησης για την αναγκαία εφαρμογή όλων των τύπων θεραπείας για τους χρήστες ναρκωτικών στη χώρα μας».

Γνωρίζουν, βέβαια, οι διαστρεβλωτές ότι στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Φορέων, εκτός απ' το ΕΣΥΝ, συμμετέχουν η Επιτροπή Εργαζομένων «18 Ανω», ο Σύλλογος Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης, Σύλλογοι Γονέων Θεραπευτικών Κοινοτήτων και η Πανελλήνια Ενωση Νοσοκομειακών Ψυχολόγων.

Τι να τους πει κανείς, εκτός από ντροπή τους! `Η, μήπως, ΣΥΝ και «Αυγή» έχουν αναλάβει διατεταγμένη υπηρεσία, για να αποκλειστούν οι εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων απ' την πανελλαδική συνάντηση για το σχέδιο δράσης που ανακοίνωσε ο Δ. Αβραμόπουλος; Και τούτο, μάλιστα, όταν ο γγ του υπουργείου Υγείας Αρ. Καλογερόπουλος, στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της Επιτροπής, δεσμεύτηκε ότι οι φορείς θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη και ότι το υπουργείο Υγείας θα πάρει μέρος στην επιστημονική ημερίδα που ετοιμάζει η Επιτροπή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ