Παρασκευή 4 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ανεμομαζώματα...

ΑΜΑΝ πια με αυτά τα «μποφόρ» στο Αιγαίο. Να περιμένεις πώς και πώς να πάρεις την καλοκαιρινή σου άδεια τον Αύγουστο, να φύγεις επιτέλους από τη μεγαλούπολη και να τα βάζουν εναντίον σου ...θεοί και δαίμονες! Είναι όντως εκνευριστικό.

Ετσι κι έρθουν, πάντως, τόσο άσχημα τα πράγματα, όσο προβλέπει το Λιμεναρχείο του Πειραιά και εξαναγκαστεί να δώσει γενικό απαγορευτικό, διαβλέπονται ...κοινωνικές εξεγέρσεις βίαιου χαρακτήρα στο λιμάνι!

Εχει απαυδήσει ο κόσμος, από τα τόσα που τον βασανίζουν και με το παραμικρό ξεσπάει...

ΑΥΤΗ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ πολιτική που ακολουθεί ο Παπανδρέου είναι πραγματικά εκπληκτική. Εκεί που δεν το περιμέναμε, προέκυψε ξαφνικά για την Τουρκία θέμα ...προβλημάτων της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, δίπλα στο Αιγαίο, στο Κυπριακό και όσα άλλα υπήρχαν και προηγούμενα. Δηλώσεις έκανε ο Τζεμ σε ιταλική εφημερίδα και αντιδηλώσεις ο Μπεγλίτης από το ΥΠΕΞ.

Και τόσον καιρό, δηλαδή, που κουβεντιάζουν και ...προσεγγίζονται, τι έκαναν;

Μήπως αυτό το παιγνιδάκι των μικροεντάσεων που εναλλάσσονται με φιλικές συναντήσεις και ...προσεγγίσεις και άντε πάλι από την αρχή, πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή και να τα δούμε σοβαρά τα πράγματα;

ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ, το έφερε πάλι στην επικαιρότητα το θέμα των ταυτοτήτων η Εκκλησία, που αποφάσισε ότι από πρώτη Σεπτέμβρη θα αρχίσει τη συλλογή υπογραφών για δημοψήφισμα. Για το θέμα θα συνεδριάσει και η Ιερά Σύνοδος στο τέλος του μήνα, έτσι για να ...κρατηθούμε σε φόρμα.

Πάντως, οι ...όποιοι πιστοί, για την ώρα, παραθερίζουν και μην τους λέτε κουβέντα, κύριοι ιεράρχες, διότι αρκετά τους ταλαιπωρήσατε τον τελευταίο καιρό.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ τι να κάνει, φαίνεται, εκεί στη Νέα Δημοκρατία ο Καραμανλής, καλοκαιράκι είναι και βαριέται... οπότε παίζει με την οργανωτική δομή του κόμματός του. Χτες δημιούργησε, λέει, 9 καινούριες Γραμματείες για την Προστασία του Πολίτη και τις Πολιτισμικές Πρωτοβουλίες!


Ουσία, όπως καταλαβαίνετε, δεν έχει αυτή η υπόθεση, αλλά, όσο να 'ναι, δημιουργούνται ορισμένες θεσούλες (άνευ περιεχομένου) να πάρουν κάποιοι βουλευτές, για να έχουν να λένε ότι κάτι κάνουν και κυρίως να μη διαμαρτύρονται.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οποιος πρόλαβε (2004-11-24 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2004-07-13 00:00:00.0)
Τα θετικά... (2002-10-30 00:00:00.0)
"Τι έκανα;", ρώταγε ο Σον! (1998-04-05 00:00:00.0)
Φωνές που επαναστατούν στο άδικο (1998-03-01 00:00:00.0)
Ασήμαντες λεπτομέρειες (1998-02-01 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ