Κυριακή 25 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι πράσινοι και μπλε αναπηροπατέρες

Να... αποτινάξει το «πράσινο καπέλωμα» των οργανώσεων των αναπήρων και των οικογενειών τους και να οργανώσει το «μπλε καπέλωμά» τους, αποφάσισε η ΝΔ. Ετσι ιδρύει Ειδική Κομματική Οργάνωση Ατόμων με Αναπηρία της Νέας Δημοκρατίας.

«Ηρθε η ώρα η ΝΔ να αποκτήσει θέση και πολιτική για τα ΑμεΑ», «Ξεκινάμε λοιπόν την οργάνωση των ΑμεΑ, μελών της ΝΔ, γιατί το πράσινο καπέλωμα δεν πάει άλλο. Δεν είναι δυνατόν το κόμμα που έχει την εμπιστοσύνη και την ψήφο της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών να εμφανίζεται ως οικτρά μειοψηφία στο κίνημα των ΑμεΑ, συρόμενη και οδηγούμενη από τους πράσινους αναπηροπατέρες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ που κυκλοφόρησε στους μαζικούς φορείς των αναπήρων.

Αυτό έλειπε από τους ανάπηρους και τις οικογένειές τους. Η αντικατάσταση της «πράσινης από την «μπλε» χειραγώγηση. Λες και δεν τους φτάνει η εξαθλίωση στην οποία τους καταδικάζουν οι κυβερνήσεις του δικομματισμού, με ευθύνη και των συμβιβασμένων ηγεσιών των αναπηρικών οργανώσεων.

Οι ανάπηροι και οι οικογένειές τους δεν έχουν παρά να γυρίσουν την πλάτη στους μπλε και πράσινους «σωτήρες» τους. Να συσπειρωθούν με το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα, τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) και να παλέψουν για όλα όσα τους ανήκουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ