Πέμπτη 8 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Υπερασπίζονται τώρα τις εξαγγελίες της ΝΔ!!!

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων διακυβέρνησης από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ χωρίς να μπορεί να αντιπαρατεθεί επί της ουσίας με την εφαρμοζόμενη πολιτική, επέλεξε μέσα από την παρουσίαση της τρίτης κατά σειρά «βίβλου αναξιοπιστίας», να ...επιτεθεί στην κυβέρνηση για τις διαχειριστικές της ικανότητες και την εγκαλέσει για τη μη υλοποίηση των προεκλογικών της εξαγγελιών.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν χτες ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ν. Αθανασάκης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δ. Ρέππας και ο εκπρόσωπος Τύπου Π. Ευθυμίου, τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης φρόντισαν να αφήσουν στο απυρόβλητο τις κεντρικές πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης, έτσι όπως αυτές υλοποιούνται με οδηγό τη «στρατηγική της Λισαβόνας» και την πολιτική της ΕΕ.

Επέλεξαν να ασχοληθούν με τις «απάτες» και τα προεκλογικά ψέματα της ΝΔ και ζήτησαν να ανοίξει και το θέμα του Ασφαλιστικού αφού, όπως είπε ο Ν. Αθανασάκης, «το ασφαλιστικό μπορεί και πρέπει να λυθεί»...

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, παράλληλα, επιχείρησαν να εμφανίσουν το κόμμα τους σαν ...υπερασπιστή των συμφερόντων των λαϊκών στρωμάτων και ανέφεραν ότι η κυβέρνηση δε «μονιμοποίησε τους συμβασιούχους», ξεχνώντας προφανώς ότι την ίδια τακτική ακολούθησαν και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Εχυσαν κροκοδείλια δάκρυα για τους αγρότες που «έχουν σοβαρό πρόβλημα»... αποκρύπτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ υπέγραψε τον Ιούνη του 2003 τη νέα ΚΑΠ. Εμφανίστηκαν σαν πολέμιοι των «μεγάλων συμφερόντων», όταν στο νέο πρόγραμμά τους προσφέρουν «γη και ύδωρ» στο μεγάλο κεφάλαιο.

Ζητώντας «εδώ και τώρα εκλογές» και χαρακτηρίζοντας τη σημερινή κυβέρνηση «ως τη χειρότερη μετά τη μεταπολίτευση», το ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να ...πείσει ότι η ΝΔ «δεν έχει ούτε όραμα, ούτε σχέδιο, ούτε πολιτική, ούτε βούληση», με ξεκάθαρο στόχο να οξύνουν την ανούσια δικομματική αντιπαράθεση και μέσα απ' αυτή να ενισχύσουν το μοναδικό σκοπό του ΠΑΣΟΚ την ανακατάληψη της εξουσίας για τη συνέχιση της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ