Πέμπτη 19 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ: Ξεκίνησαν χτες οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, οι οποίες και θα ολοκληρωθούν στις 25 Απρίλη. Για να ψηφίσουν οι εμποροϋπάλληλοι, πρέπει οπωσδήποτε να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο ασθενείας και την αστυνομική τους ταυτότητα. Το πρόγραμμα των εκλογών έχει ως εξής: Στα γραφεία του Συλλόγου (Πλ. Μητροπόλεως 10): Καθημερινά μέχρι και την Τετάρτη 25 Απρίλη από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Ειδικά την Κυριακή 22 Απρίλη, από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Στο Σωματείο Εργαζομένων στα «Καρφούρ» (Σωκράτους 51, 5ος όροφος, τηλ. 210.5229.813): Την Κυριακή 22 Απρίλη, από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Στο Παράρτημα της Καλλιθέας (Θησέως 156, 1ος όροφος, τηλ. 210.9588.825): Τη Δευτέρα 23 Απρίλη, από τις 2 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. Στο Παράρτημα Νέας Ιωνίας (Αγ. Γεωργίου 41, 1ος όροφος, τηλ. 210.2750.334): Τη Δευτέρα 23 Απρίλη, από 9 π.μ. έως 9 μ.μ.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ: Σε μαζική συμμετοχή στην απολογιστική γενική συνέλευση την Κυριακή 22 Απρίλη και ώρα 11 π.μ. (Γ΄ Σεπτεμβρίου 48 και Μάρνη, στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας) και στις εκλογές από 5 έως 7 Μάη (στην ίδια διεύθυνση) καλεί το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Ν. Αττικής, απευθυνόμενο στους εργαζόμενους του κλάδου, σημειώνοντας την ανάγκη ισχυροποίησής του. Χτες, εκπρόσωποι της διοίκησης της «Λανέτ» επιχείρησαν να εμποδίσουν περιοδεία του Συνδικάτου, χωρίς όμως να το πετύχουν, αφού η ανακοίνωση-κάλεσμα μοιράστηκε.

ΛΑΜΙΑ: «Η απεργία της Παρασκευής είναι υπόθεση των εργαζομένων, μπορούμε να την αξιοποιήσουμε για να προβληθούν τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων και να διεκδικήσουμε τις λύσεις τους αγωνιστικά». Μ' αυτό το κάλεσμα απευθύνεται στους εργαζόμενους η Γραμματεία Φθιώτιδας του ΠΑΜΕ, καλώντας τους να συμμετάσχουν στη σημερινή 24ωρη απεργία, που αναγκάστηκε να κηρύξει η συμβιβασμένη πλειοψηφία των ΠΑΣΚΕ -ΔΑΚΕ στη διοίκηση του ΕΚ Φθιώτιδας, κάτω από την όξυνση των προβλημάτων και την πίεση των ταξικών δυνάμεων.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Αύριο, Παρασκευή, 20 Απρίλη θα καταβληθούν οι συντάξεις του μηνός Μάη στους δικαιούχους του ΙΚΑ. Στη σύνταξη ενσωματώνεται η αύξηση 4% που ισχύει από 01/01/2007 και περιλαμβάνονται τα αναδρομικά της αύξησης για τους μήνες Γενάρη, Φλεβάρη, Μάρτη και Απρίλη, καθώς και για το Δώρο του Πάσχα. Η αύξηση 4% υπολογίζεται σε όλο το ποσό της σύνταξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ