Σάββατο 28 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Εκτός κριτικής η πολιτική τζογαρίσματος

Για «οργανωμένη επιχείρηση συγκάλυψης» με το σκάνδαλο των ομολόγων κατηγόρησε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Π. Ευθυμίου.

Επιλέγοντας να αφήσει έξω από την κριτική του την πολιτική του τζογαρίσματος των αποθεματικών των ασφαλιστικών Ταμείων, την οποία εφάρμοσαν και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο Π. Ευθυμίου χρησιμοποίησε τις τελευταίες εξελίξεις σαν εφαλτήριο για την όξυνση του δικομματικού καυγά. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η «γραμμή της συγκάλυψης» θα «προκαλέσει φθορά και αποσύνθεση στην κυβέρνηση» που, όπως προέβλεψε, «θα την οδηγήσει σε κατάρρευση».

Ο Π. Ευθυμίου επιτέθηκε στον πρωθυπουργό δηλώνοντας ότι κρύβεται και τον κάλεσε «να απαντήσει στους ασφαλισμένους για το θέμα των Ταμείων, να αποδεχτεί τις πολιτικές του ευθύνες και να επιστρέψει τα χρήματα στα Ταμεία πριν τις εκλογές». Μια επιστροφή των χρημάτων που το ΠΑΣΟΚ, βέβαια, περιορίζει στην κλοπή της τελευταίας τριετίας και όχι στην τεράστια χασούρα που είχαν τα ασφαλιστικά ταμεία από την αγορά μετοχών στο Χρηματιστήριο, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ