Σάββατο 28 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Τ' ΑΪ - ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΒΟΥΝΕ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ

ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ: «Το ενδεχόμενο πραγματοποίησης πρόωρων εκλογών έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα, μετά τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα των ομολόγων (...) το ζητούμενο είναι αν τα δεδομένα αυτά είναι ικανά να οδηγήσουν τον πρωθυπουργό στην πραγματοποίηση εκλογών τον Ιούνιο ή αν θ' αφήσει το χρόνο να κυλήσει και να οδηγήσει τη χώρα στις κάλπες το φθινόπωρο (...) τίποτα δεν αποκλείει η εικόνα της κυβέρνησης να επιδεινωθεί το καλοκαίρι όχι μόνο λόγω του απόηχου από το θέμα των ομολόγων, αλλά και από άλλα γεγονότα που ενδεχόμενα να συμβούν» (ο Γ. Παντελάκης στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ: «Είναι διαπιστωμένο ότι κάθε φορά που υπάρχουν μείζονος σημασίας προβλήματα και η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με αρνητική δημοσιότητα, οι κουκουλοφόροι και οι περίφημοι "γνωστοί άγνωστοι" συμπτωματικά σπεύδουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να στρέψουν πάνω τους την προσοχή των μέσων ενημέρωσης (...) η πράξη έρχεται να δώσει την εντύπωση ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι τελικά ανίκανη να αντιμετωπίσει μερικές δεκάδες ταραχοποιούς, οι οποίοι ανενόχλητοι επιβάλλουν τον νόμο τους όποτε θελήσουν και δημιουργούν την αίσθηση ότι τίποτα και κανένας δεν είναι σε θέση να τους αναχαιτίσει» (από το κύριο άρθρο στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ; «Οσα λέγονται περί αστυνομικών με πολιτικά που κάνουν τους κουκουλοφόρους είναι κουραφέξαλα. Οι κουκουλοφόροι είναι παιδιά κάτω των 20 χρόνων. Οι κουκουλοφόροι στην πλειοψηφία τους φορούν "στολή" που θυμίζει καταδρομέα των ειδικών δυνάμεων χωρίς εξάρτυση ή την κλασική φιγούρα αντάρτη πόλεων. Κυκλοφορούν με άνεση στο κέντρο της πόλης, μέρα μεσημέρι και διανύουν αποστάσεις δίπλα σε έκπληκτους και φοβισμένους περαστικούς χωρίς να τους εντοπίζει - μέχρι να φτάσουν στο στόχο τους - ούτε κάμερα ούτε περιπολία» (ο Κ. Σ. Παπανικολάου στην «ΑΠΟΓΕΜΑΤΙΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ