Κυριακή 29 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
1η ΜΑΗ 2007 - ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
Οι αυριανές εκδηλώσεις

Η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ συνεχίζει σήμερα και αύριο τις εξορμήσεις για την Πρωτομαγιά. Το πρόγραμμα είναι το εξής: Σήμερα Κυριακή, 11.00 π.μ. συγκέντρωση οδηγών ΤΑΞΙ, Δ. Κυπραίος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ. Αύριο Δευτέρα, Τεχνική βάση αερολιμένα, αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», Χρ. Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. 9.00 π.μ. Αμαξοστάσιο ΕΘΕΛ Πειραιά, Θ. Κοτρώνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ. 10.00 π.μ. Κεντρικά γραφεία ΟΑΕΔ Καλαμακίου, Χρ. Κατσιώτης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ. 10.00 π.μ. ξενοδοχείο «HOLIDAY INN», Γ. Κομνηνός, στέλεχος του ΚΚΕ.

Αύριο, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του ΠΑΜΕ πραγματοποιείται η κλήρωση για το Τουρνουά ποδοσφαίρου ομάδων Σωματείων και Κοινοτήτων Απεξάρτησης στο γήπεδο 5X5 του Δήμου Ιλίου (επί της οδού Λεωφόρου Χασιάς 130), το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μάη, με το οποίο θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των κεντρικών εκδηλώσεων για την 1η Μάη.

Αύριο πραγματοποιούνται επίσης οι παρακάτω, ανάμεσα σε άλλες, εκδηλώσεις:

  • Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Κολιάτσου, το Παράρτημα Κυψέλης του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργών και φορείς του 5ου - 6ου Διαμερίσματος εγκαινιάζουν το Πολιτιστικό Στέκι Εργαζομένων.
  • Στις 6.30 μ.μ., η κεντρική εκδήλωση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, στα γραφεία του Συνδικάτου.
  • Η Ενωση Επαγγελματιών Λογιστών Πρωτευούσης και η Επιτροπή Νέων Λογιστών διοργανώνουν εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της Ενωσης «Ναπολέων Σουκατζίδης», Κάνιγγος 27, 5ος όροφος.
  • Συγκέντρωση διοργανώνουν στο Μενίδι (7.30 μ.μ., κεντρική πλατεία), το Συνδικάτο Οικοδόμων, το Σωματείο Συνταξιούχων, η Επιτροπή Απολυμένων από τις δημοτικές επιχειρήσεις, η Επιτροπή νέων οικοδόμων, εξωραϊστικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι και η δημοτική παράταξη ΠΑΣΥΜ.
  • Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση διοργανώνουν στα Ανω Λιόσια (6.30 μ.μ., δημαρχείο) το Συνδικάτο Οικοδόμων, το Σωματείο Εργαζομένων στο δήμο, το Σωματείο Συνταξιούχων και η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Αγωνιστική Ενότητα».
  • Εκδήλωση διοργανώνουν τα Σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Οικοδόμων και εργαζομένων στο «Μαρινόπουλο» στα Χανιά, στις 8.30 μμ στο Εργατικό Κέντρο.
  • Εκδήλωση από το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού, τον Δημοκρατικό Σύλλογο Γυναικών, την Επιτροπή Ειρήνης και την ΠΕΑΕΑ, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας.
  • Εκδήλωση αφιέρωμα διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Θριασίου της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ. στα γραφεία της δημοτικής παράταξης ΠΑΚΕ στην Ελευσίνα (Παγκάλου και Ασκληπιού).
  • Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας πραγματοποιεί συναυλία, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία με το συγκρότημα «Ανδρεάτικα».
  • Στα Γιάννενα, στις 8 μ.μ. στη Νομαρχία, τα Σωματεία Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Φαρμακοϋπαλλήλων και Συνταξιούχων ΙΚΑ διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση.
  • Οι εργαζόμενοι του Δήμου Πετρούπολης και άλλοι μαζικοί φορείς διοργανώνουν εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Πετρούπολης, στις 7 μ.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ