Τρίτη 15 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΚΚΕ
Πολύπλευρη δραστηριότητα

Με μια σειρά θεμάτων που αφορούν σε λαϊκά προβλήματα αναπτύσσεται τις επόμενες μέρες η δραστηριότητα οργανώσεων του ΚΚΕ.

- Στη Λάρισα, εκδήλωση για το πρόβλημα της λειψυδρίας οργανώνει αύριο Τετάρτη, 16 Μάη, στις 7 μ.μ., στο «Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο», η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Γ. Νταφούλης, από την ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, καθώς και ο Π. Στεφανίδης, καθηγητής διαχείρισης υδάτων των ορεινών όγκων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Δέσποινα Αρχοντή, διευθύντρια υδάτων της Περιφέρειας Αττικής, ενώ θα κάνουν παρεμβάσεις εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.

- Στη Φλώρινα, εκδήλωση με θέμα την απελευθέρωση της Ενέργειας και τις θέσεις του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ του Κόμματος, αύριο Τετάρτη 16 Μάη, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Θα μιλήσουν ο Κώστας Σταμπολίδης, γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ και ο Ιορδάνης Καλαϊτζόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

- Στις Αρχάνες, του νομού Ηρακλείου Κρήτης, εκδήλωση με θέμα «Το αγροτικό ζήτημα και οι εξελίξεις στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αρχανών», θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ, την Πέμπτη 17 Μάη, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αρχανών, με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Νταγκουνάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στο Βόλο, την Πέμπτη 17/5, ο Ν. Γκατζής θα μιλήσει σε σύσκεψη αυτοαπασχολουμένων - επαγγελματοβιοτεχνών στις 9 μ.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου Υδραυλικών, στις 8 μ.μ., ο Κ. Νίκου, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου, θα μιλήσει σε συγκέντρωση μπροστά στο δημαρχείο Νέας Ιωνίας, και στις 9 μ.μ., ο Απ. Νάνος, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου, στο Ριζόμυλο.

Στη Σύρο

Τη Σύρο θα επισκεφτεί την ερχόμενη Παρασκευή 18 Μάη ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γ. Τούσσας, όπου θα περιοδεύσει στο Νεώριο Σύρου και θα συναντηθεί με τη Διεύθυνση και τους εργαζόμενους, καθώς και στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων Σύρας όπου θα συναντηθεί με τη Διεύθυνση και θα μιλήσει με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους σπουδαστές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ