Σάββατο 19 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΟΕΚΙΔΕ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργίας πραγματοποίησαν στελέχη της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας, Ιματισμού και Δέρματος για την εσκεμμένη καθυστέρηση στην υπογραφή κλαδικής σύμβασης και στη μη αποδοχή βασικών αιτημάτων της.

«ΦΑΜΑΡ»: Με καθολική συμμετοχή στην προειδοποιητική στάση εργασίας, οι εργαζόμενοι της ΦΑΜΑΡ απαίτησαν την επαναπρόσληψη δύο απολυμένων συναδέλφων τους. Το ίδιο μεγάλη ήταν η συμμετοχή και στα εργοστάσια στον Αυλώνα. Στη γενική συνέλευση που έγινε οι εργάτες διατράνωσαν την απόφασή τους να μην περάσει η εργοδοτική ασυδοσία και να υπερασπίσουν το δικαίωμά τους στη δουλιά.

ΑΓΕΤ - ΧΑΛΚΙΔΑ: Στην κατάληψη του λατομείου της ΑΓΕΤ Ηρακλής στη Χαλκίδα αποφάσισαν να προχωρήσουν ξανά σήμερα οι εργαζόμενοι του εργοστασίου, μετά τη χθεσινή προκλητική στάση της εργοδοσίας κατά την τριμερή συνάντηση στην Αθήνα.

ΟΕΕ: Τη Δευτέρα 21 Μάη ξεκινά το πρόγραμμα χορήγησης δελτίων αγοράς βιβλίων από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ), το οποίο θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 22 Ιούνη. Στη Θεσσαλονίκη η διάθεση των δελτίων θα διαρκέσει από την Τρίτη 5 Ιούνη έως την Παρασκευή 6 Ιούλη.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς καταγγέλλει με ανακοίνωσή της το απαράδεκτο καθεστώς που επικρατεί στο νοσοκομείο Φυλακών Κορυδαλλού. Υπενθυμίζει ότι πριν από εφτά χρόνια η ΕΙΝΑΠ είχε κάνει παραστάσεις στους εκάστοτε υπουργούς Δικαιοσύνης, ζητώντας τη βελτίωση της κατάστασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ