Τρίτη 5 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Το εγκαινίασε και η ΝΔ μετά το ΠΑΣΟΚ...

Το λιγότερο ως πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί η χτεσινή προεκλογικού τύπου φιέστα της κυβέρνησης στη χωματερή των Ανω Λιοσίων. Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, χτες το πρωί - παραμονή μάλιστα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος - σε εκδήλωση μαζί με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον ΕΣΔΚΝΑ αλλά και το δήμαρχο Αθηναίων, έστησαν εγκαίνια του εργοστασίου μηχανικής ανακύκλωσης.

Ενα εργοστάσιο που έχουν εγκαινιάσει πλέον και οι δύο κυβερνήσεις, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (σ.σ. είχε εγκαινιαστεί επί υπουργίας Λαλιώτη) ενώ η λειτουργία του είχε ανακοινωθεί δεκάδες φορές. Την ίδια στιγμή βέβαια που πανηγύριζαν για τη λειτουργία του εργοστασίου, η χωματερή με ευθύνη όλων όσοι συμμετείχαν στα εγκαίνια (υπουργού, δημάρχων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΝ και βουλευτών) έχει κυριολεκτικά ξεχειλίσει και ετοιμάζεται η επέκτασή της που θα φορτώσει και πάλι όλα τα σκουπίδια της Αττικής για πολλά χρόνια ακόμα στο λαό του Θριάσιου Πεδίου.

Στο χώρο της χωματερής είχαν φτάσει από νωρίς κάτοικοι και φορείς των Ανω Λιοσίων που συσπειρώνονται στη Διαδημοτική Επιτροπή για την Απομάκρυνση της Χωματερής. Ο υπουργός μετά από απαίτησή τους, υποσχέθηκε ότι θα συναντηθεί μαζί τους και γι' αυτό το λόγο κάλεσε αντιπροσωπεία της Διαδημοτικής στο χώρο των εγκαινίων. Μετά τις παράτες, τις κορδέλες, τις τιμητικές πλακέτες και τους λόγους των δημάρχων, ο υπουργός επισκέφτηκε το εργοστάσιο υποσχόμενος στην αντιπροσωπεία ότι αμέσως μετά θα γίνει η συνάντηση. Αδικα όμως η αντιπροσωπεία περίμενε για πάνω από μισή ώρα, καθώς ο υπουργός φυγαδεύτηκε με το αυτοκίνητο κυριολεκτικά από... την πίσω πόρτα του εργοστασίου...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ