Τρίτη 12 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πάντα στο πλευρό των εργαζομένων

Τη σημαντική δράση που έχουν οι ταξικές δυνάμεις στην περιοχή κατέγραψε η σύσκεψη που οργάνωσε χτες η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ, με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, εκπροσώπων από τα συνδικάτα σε Κατασκευές, Μέταλλο, Ιματισμό, Κόκα-Κόλα, Φάρμακο, Νέες Τεχνολογίες αλλά κι Επιτροπές Αγώνα που έχουν στηθεί σε διάφορους κλάδους.

«Σταθήκαμε στο πλευρό των εργαζομένων ενάντια στις τρομοκρατικές απολύσεις, την τρομοκρατία, όπως στα αστικά ΚΤΕΛ. Βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στην απεργία των εργαζομένων της Βάκενχουτ, που κράτησε πάνω από 80 ημέρες», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ταβουλάρης, στέλεχος του Μετώπου. Εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ χαιρέτισε ο Φώτης Κατσικαρώνης.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται σε όλη τη χώρα ανάλογες συσκέψεις. Χτες έγινε επίσης σύσκεψη και στην Πρέβεζα.

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη της Γραμματείας Θεσσαλονίκης, στις 7μμ στον 7ο όροφο του ΕΚΘ, ενώ στις 7.30 μμ, θα ξεκινήσει η σύσκεψη της Γραμματείας Λάρισας, στην αίθουσα γενικών συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου. Μεθαύριο, στις 6.30μ.μ., θα ξεκινήσει στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης η σύσκεψη της Γραμματείας του Πειραιά, ενώ την ίδια μέρα συσκέψεις έχουν προγραμματιστεί σε Αγρίνιο, Κέρκυρα και Λευκάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ