Πέμπτη 12 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
ΤΙΕΡΙ ΚΛΙΦΑ
«Family hero»

Ο κόσμος ενός καμπαρέ δεν έχει κινηματογραφικό και, κατά κάποιον τρόπο, και κοινωνικό ενδιαφέρον; Εχει, βέβαια! Φτάνει να υπάρχει προσανατολισμός. Σκοπός γι' αυτό, που έχεις να πεις. Και στόχος! Στην περίπτωση του «Family Hero», όλα, δυστυχώς, είναι ατάκτως ερριμμένα! Ετσι, μέσα στο χάος που επικρατεί, χάνεται, όπως είναι φυσικό, και ό,τι καλό υπάρχει, αν, τελικά, υπάρχει κάτι καλό. Που δεν υπάρχει!

Ο Γκάμπριελ, ο οποίος με πολύ κόπο έστησε ένα καμπαρέ στη Νίκαια της Γαλλίας, παριστάνοντας τη γυναίκα, πεθαίνει! Τα παιδιά και οι δυο πρώην σύζυγοί του καταφθάνουν για την κηδεία. Οταν ανοίξουν τη διαθήκη, το καμπαρέ περνάει στα χέρια των παιδιών του. Το αγόρι της οικογένειας είναι γκέι και η κόρη δημοσιογράφος περιοδικών μόδας. Καλά το καταλάβατε. Το καμπαρέ θα το κρατήσει ο γκέι! (ποιο κοντά, λέγεται, στην «τέχνη»).

103 ολόκληρα λεπτά, κάτι μεταξύ κωμωδίας, δράματος, ηθογραφίας! Στο τέλος, βγαίνεις από την αίθουσα, όπως μπήκες και ακόμα χειρότερος. Καμία ανακούφιση! Ακόμα και τα «αισθαντικά» τραγούδια που ακούγονται από την Εμανουέλ Μπεάρ και την Κατρίν Ντενέβ δεν καταφέρνουν να σε γαληνέψουν!

Παίζουν: Κατρίν Ντενέβ, Εμανουέλ Μπεάρ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ