Πέμπτη 12 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
ΜΑΪΚΛ ΜΠΕΪ
Transformers

Εχετε μπει ποτέ σε εργοστάσιο, που κόβει σίδερα; Σε εργοστάσιο, που πολτοποιεί λαμαρίνες; Σε ναυπηγεία, που βαράνε χιλιάδες ματζακόνια, μουγκρίζουν χιλιάδες τροχοί, βαράνε χιλιάδες βαριοπούλες; Κάπου, τέλος πάντων, που να χαλάει ο κόσμος; Ε, ό,τι ξέρετε μέχρι σήμερα από θόρυβο, ξεχάστε το! Μπαίνοντας στην αίθουσα, για να δείτε τους «Transformers», πρέπει, οπωσδήποτε, να φορέσετε ωτοασπίδες! Και αν σας το επιτρέπει ο γιατρός, πάρετε και έvα lexotanil των 5 mg. Η ταινία έγινε για να σας σπάσει τα νεύρα.

Καλά και κακά ρομπότ μεταμορφώνονται σε ό,τι βάλει ο νους σας, για να ξεγελάσουν τον εχθρό. Οι μάχες των σιδερικών δίνονται «στήθος με στήθος». Ο θόρυβος από τις προσκρούσεις δεν αντέχεται! Βγαίνοντας από την αίθουσα θεωρείς νεκροταφείο την Πανεπιστημίου! Μη με ρωτήσετε για υπόθεση και άλλα σχετικά με ταινίες. Οι «Transformers» δεν είναι κινηματογραφικό έργο. Είναι videogame.

Παίζουν: Σάια Λα Μπεφ, Μέγκαν Φοξ, Τζος Ντουχάμελ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Τζον Βόιτ, Τζον Ταρτούρο και χιλιάδες λαμαρίνες (ρομπότ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ