Παρασκευή 3 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η «παράγκα» της πολιτικής

Βλέπετε, δεν υπάρχει μόνο στον αθλητισμό ...η παράγκα. Υπάρχει και ...η παράγκα της πολιτικής! Το ΚΚΕ έγκαιρα είχε προειδοποιήσει: Επιτελεία απεργάζονται σχέδιο βρώμικης επίθεσης κατά του Κόμματος, ακριβώς επειδή αδυνατούν να αντιπαρατεθούν μαζί του με πολιτικά επιχειρήματα, αδυνατούν να αναχαιτίσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Ενα πρώτο μέρος αυτού του σχεδίου είδαμε να εξελίσσεται το προηγούμενο διάστημα, όπου πρωτοστάτησε η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τη συνδρομή του φιλικού της Τύπου.

Τα διάφορα κέντρα και παράκεντρα του δικομματισμού, μέσα από ραβασάκια σε διαθέσιμα «παπαγαλάκια» συνεχίζουν τη γνωστή από παλιά αήθη και προβοκατόρικη επίθεση, με στόχο το ίδιο το ΚΚΕ και τη συνεχώς διευρυνόμενη επιρροή της ξεκάθαρης πολιτικής του μέσα στα λαϊκά στρώματα, που μέχρι σήμερα ψήφιζαν κάποιο από τα δύο κόμματα της δικομματικής εναλλαγής, ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ.

Η προβοκατόρικη επίθεση δεν έχει εξελιχτεί ακόμη σε όλο της το μεγαλείο. Την τελευταία βδομάδα εμφανίστηκαν χαφιέδικου τύπου δημοσιεύματα, τα οποία μάλιστα συνεχίζονται, κυρίως μέσω μιας μικρής αθλητικής εφημερίδας χαμηλής κυκλοφορίας. Στο χορό αναμένεται να μπουν όμως και άλλες μεγαλύτερης κυκλοφορίας πολιτικές εφημερίδες - οι οποίες προς το παρόν ρίχνουν μόνο κάποιες τροχιοδεικτικές βολές προετοιμασίας, όπως χτες το σχόλιο από το γνωστό παπαγαλάκι «ο κοριός», μεγάλης κυκλοφορίας απογευματινής εφημερίδας - αναμασώντας τα χιλιοειπωμένα και κατασκευασμένα από διάφορους κύκλους προβοκατόρικα δημοσιεύματα, προσδοκώντας, προφανώς, να πλήξουν προεκλογικά το ΚΚΕ.

Οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι νέες της χώρας μας ας τους δώσουν και γι' αυτό το λόγο πιο δυναμικά και αποφασιστικά την απάντηση. Και στους αγώνες και στην κάλπη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ