Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Νέες αυξήσεις στα δίδακτρα

Νέες αυξήσεις στα δίδακτρα και στα εξέταστρα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας (ΔΩΛ) επέβαλλε η διοίκησή του, στα πλαίσια του αντιλαϊκού προσανατολισμού της Δημοτικής Αρχής, βάζοντας ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη των γονιών των μαθητών και σπουδαστών. Οι αυξήσεις ύψους 5% έγιναν παρά τις εκ του αντιθέτου υποσχέσεις της διοίκησης του ΔΩΛ, που διαβεβαίωνε ότι τα δίδακτρα για τη νέα σχολική χρονιά θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα με πέρσι.

Την έντονη διαμαρτυρία του για τις αυξήσεις εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών και Σπουδαστών του ΔΩΛ. «Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη αυτή απόφαση και τον εμπαιγμό της διοίκησης του ΔΩΛ απέναντί μας» τονίζει μεταξύ των άλλων στην ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι ο Σύλλογος διαφωνεί με την άποψη πως το Δημοτικό Ωδείο είναι μια «εμπορική επιχείρηση» καθώς επιτελεί ένα σοβαρό κοινωνικό και πολιτιστικό έργο στην πόλη.

Καταλήγοντας, ζητά να παραμείνουν τα δίδακτρα και τα εξέταστρα ως έχουν, την πρόσληψη μονίμων διδασκόντων σύμφωνα με τις ανάγκες και την ικανοποίηση μιας σειράς άλλων αιτημάτων με στόχο την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου και της μουσικής παιδείας των μαθητών και σπουδαστών του ωδείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ