Σάββατο 15 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Κόκκινο στην κάλπη Ελπίδα για το μέλλον

Αύριο ψηφίζουμε. Με πίστη στο δίκιο των εργαζομένων, με «όπλο» μας τις θέσεις και τα αιτήματα του ΚΚΕ που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων. Με την αισιοδοξία που αρμόζει στους κομμουνιστές και στους αγωνιστές. Με πείσμα μέχρι την τελευταία στιγμή, αξιοποιώντας κάθε ώρα της ημέρας, συνεχίζουμε και σήμερα τη μάχη για ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα θέσει τις βάσεις για ριζικότερες αλλαγές στο μέλλον.

* * *

Ολα τα προηγούμενα χρόνια, όχι μόνο κατά την προεκλογική περίοδο, με ευθύτητα, τίμια και σταθερά απευθυνθήκαμε σε χιλιάδες ανθρώπους στη δουλιά, στη γειτονιά, στο πανεπιστήμιο. Αναδείξαμε τη διέξοδο που έχουν οι εργαζόμενοι κι οι νέοι, το συμφέρον τους να στηρίξουν το ΚΚΕ και μέσα και έξω από το παραβάν. Απευθυνθήκαμε σε εκείνους που δε συμφωνούν απόλυτα με τις θέσεις μας.

* * *

Το ίδιο θα κάνουμε και μετά τις εκλογές. Με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία. Πάντα με πίστη στο λαό, που όλο και πιο έντονα δείχνει διάθεση απεγκλωβισμού από τις πολιτικές που τον εξαθλιώνουν. Το επόμενο διάστημα θα δοθεί σκληρή μάχη, ενάντια στα χειρότερα που έρχονται. Σε αυτήν οι κομμουνιστές, οι προοδευτικοί άνθρωποι και άλλοι αγωνιστές θα πρωτοστατήσουν.

* * *

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, θα συνεχίσουν την ίδια πολιτική και την επαύριο των εκλογών. Απ' όποια θέση κι αν βρίσκονται, θα υπηρετήσουν την πολιτική που θα χτυπά εσένα και τα δικαιώματά σου. Την πολιτική με την οποία θα κερδίζουν αυτοί που ληστεύουν τον ιδρώτα και την εργασία σου. Αυτοί - και τούτο είναι σίγουρο - δε θα αλλάξουν. Εσύ όμως, μπορείς να τους δώσεις ένα μήνυμα, ένα ηχηρό μήνυμα. Ενα μήνυμα που θα μείνει στη θέση του, στους αγώνες του λαού για ένα καλύτερο μέλλον, και την επόμενη μέρα των εκλογών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ