Κυριακή 30 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη στις 11 Οκτώβρη

Με τη μεγάλη συναυλία την Πέμπτη 11 του Οκτώβρη, ολοκληρώνεται το ταξίδι του 33ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και στη Θεσσαλονίκη. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα συμμετάσχουν οι: Παντελής Θαλασσινός, Χρήστος Θηβαίος, Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Διονύσης Τσακνής. Το εισιτήριο ορίστηκε στα 10 ευρώ.

Από αύριο, Δευτέρα, τα μέλη της ΚΝΕ μπαίνουν στη μάχη για την επιτυχία του Φεστιβάλ. Μια μάχη που σηματοδοτεί ταυτόχρονα το πλατύ άνοιγμα των Οργανώσεων Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ προς την εργαζόμενη και σπουδάζουσα νεολαία του νομού.

Με μαζικές εξορμήσεις στους χώρους δουλιάς, στα σχολεία, στα στέκια νεολαίας, τα μέλη της ΚΝΕ επιδιώκουν να ξαναβρεθούν με τους νέους και τις νέες που συζήτησαν στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, με όσους συναντήθηκαν στα διάφορα μέτωπα πάλης που άνοιξαν όλο το προηγούμενο διάστημα, με όσους αντάμωσαν με το ΚΚΕ και στην κάλπη, αλλά και με όλους όσοι κατανοούν την ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας και η αντίσταση στη λαίλαπα των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων που έρχονται.

Στόχος της ΚΝΕ είναι οι χιλιάδες νέοι που συναντήθηκαν με την πολιτική του ΚΚΕ να μπουν μπροστά και στην οργάνωση του αγώνα σε κάθε χώρο μόρφωσης και δουλιάς. Να εκφραστεί αγωνιστικά η αντίσταση και μέσα από τους αγώνες που θα ξεδιπλωθούν, να έρθουν στο προσκήνιο οι ανάγκες και οι διεκδικήσεις της νέας γενιάς για το Ασφαλιστικό, τα εργασιακά δικαιώματα, την Παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ