Πέμπτη 4 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
  • Σύσκεψη για την εκτίμηση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 16ης Σεπτέμβρη διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, σήμερα Πέμπτη, στις 6.30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά. Εισηγήτρια θα είναι η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος στην Α' Πειραιά.
  • Η ΚΟ Περάματος καλεί σε σύσκεψη που διοργανώνει σήμερα Πέμπτη 4 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του ΔΗΠΟΠ (Νεωρίων και Φωκίωνος), με θέμα: «Η οργάνωση του αγώνα, οι στόχοι και τα μέτωπα πάλης μετά τις εκλογές της 16ης Σεπτέμβρη 2007».
  • Εκδήλωση - συζήτηση για το αποτέλεσμα των εκλογών και τους νέους αγώνες, διοργανώνουν αύριο Παρασκευή 5 Οκτώβρη οι ΚΟΒ Νάουσας του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 8.30 μ.μ., στο Στέκι Νεολαίας του Δήμου Νάουσας. Θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • H ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ καλεί στο γλέντι που διοργανώνει το Σάββατο 6/10, στις 9 μ.μ., στην ταβέρνα «ΣΤΟΑ» (πριν τον Καρακόλιθο Λιβαδειάς).
  • Οι κομματικές επιτροπές ετεροδημοτών Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαΐας, Κορινθίας, Λακωνίας και Ζακύνθου του ΚΚΕ καλούν τους συντρόφους, οπαδούς και φίλους του Κόμματος να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που γίνεται την Πέμπτη 11 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου), με θέμα την ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ