Τρίτη 16 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Ενοχλεί η πολιτική δράση της ΚΝΕ

Καταγγελία της Τομεακής Οργάνωσης Κατάρτισης

Την επιχείρηση παρεμπόδισης της δράσης της ΚΝΕ, στο δημόσιο ΙΕΚ Χαλανδρίου την περασμένη βδομάδα, όπου η Διεύθυνση του ΙΕΚ προσπάθησε να απαγορεύσει την είσοδο στελεχών και μελών της ΚΝΕ για προγραμματισμένη περιοδεία - εξόρμηση στη σχολή, καταγγέλλει, με ανακοίνωσή της, η Τομεακή Οργάνωση Κατάρτισης της ΚΝΕ.

Ειδικότερα, η ΤΟ Κατάρτισης καταγγέλλει ότι στο συγκεκριμένο δημόσιο ΙΕΚ, καθηγητής «επέδειξε ταυτότητα ισχυριζόμενος ότι είναι αστυνομικός, λέγοντας στην αντιπροσωπεία της ΚΝΕ να αποχωρήσει από το σχολείο». Οπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, «θεωρούμε απαράδεκτο αν ο εν λόγω κύριος είναι όντως αστυνομικός να διδάσκει. Πρέπει να απομακρυνθεί. Υπάρχει πολιτική ευθύνη στην κυβέρνηση της ΝΔ και στο υπουργείο Παιδείας, καθώς είναι υπό την εποπτεία του ο Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης».

Ακόμα, η ΤΟ Κατάρτισης επισημαίνει ότι «η προσπάθεια ενημέρωσης των σπουδαστών και των καθηγητών, το κάλεσμα σε αγώνα ενοχλεί» και τονίζει ότι η πρωτοβουλία της ΚΝΕ, να οργώσει τους χώρους κατάρτισης, «έχει απήχηση και στους σπουδαστές και στους καθηγητές σε όλα τα ΙΕΚ που επισκέφθηκαν στελέχη και μέλη της ΚΝΕ. Θα συνεχίσουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ