Τετάρτη 24 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πιέζει αντιλαϊκά

Επαίρεται - με ανακοίνωσή του - ο ΛΑ.Ο.Σ. ότι η «πίεση» που ασκεί στη Βουλή προς την κυβέρνηση της ΝΔ «έχει παίξει αντικειμενικά ήδη, μόλις ενάμιση μήνα μετά τις εκλογές, το ρόλο της». Επιπλέον, εμφανίζεται - για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες - έτοιμος να συνεργαστεί με οποιονδήποτε από τους δύο εταίρους του δικομματισμού.

Οτι «έχει έλθει το τέλος της εποχής των δεινοσαυρικών "πολυ-κομμάτων" που έχουν εκμετρήσει το ζην και θα δώσουν τη θέση τους, σταδιακά ή απότομα, σε μικρότερους ομοιογενέστερους πολιτικούς σχηματισμούς, με σαφέστερες κοινωνικές και ταξικές αναφορές, ανοίγοντας το δρόμο για κυβερνήσεις συνεργασίας». Οτι τα στελέχη του κόμματος Καρατζαφέρη «είναι ετοιμοπόλεμα σε θέση μάχης για να αντιμετωπίσουν με σταθερότητα στις θέσεις τους και με επιτυχία κάθε πρόκληση και κάθε νέο ή και βαρύτερο ρόλο που είναι δυνατόν να τους ανατεθούν από το λαό και τους Πολιτειακούς θεσμούς».

Γνήσιο αστικό κόμμα ο ΛΑ.Ο.Σ., δηλώνει πρόθυμος να συνδράμει το σύστημα διακυβέρνησης της τάξης που υπηρετεί. Ετσι όπως συμμετέχει στον στημένο «διάλογο» για το Ασφαλιστικό, έτσι όπως στηρίζει κι άλλες κορυφαίες κυβερνητικές επιλογές. Να τό 'χουν υπόψη τους τα λαϊκά στρώματα και να δώσουν την απάντηση που του αρμόζει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ