Παρασκευή 26 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Φτηνό «σίριαλ» στη ΔΕΗ

Αποφασισμένη να υλοποιήσει το επιχειρηματικό σχέδιο πολυδιάσπασης της ΔΕΗ εμφανίζεται η διοίκησή της, η οποία αποδέχεται διάλογο με τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ όχι για το αν θα εφαρμόσει το σχέδιο, αλλά για το... πώς. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση μέσω του υπουργού Ανάπτυξης Χρ. Φώλια κάνει το... κορόιδο, μιλά για «εποικοδομητικό διάλογο» και αρνείται να τοποθετηθεί επί της ουσίας, ρίχνοντας το «μπαλάκι» στη διοίκηση της ΔΕΗ.

Το φτηνό «σίριαλ» έχει και συνέχεια. Αντιπροσωπεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ συναντήθηκε χτες εκτάκτως και επεισοδιακά - με φραστικές εντάσεις παρουσία καμερών - με τον υπουργό, και αυτός αντέδρασε με μια ανακοίνωση που κάνει λόγο για «σκηνή εντυπώσεων», καθώς η πόρτα του γραφείου του είναι ανοιχτή, (οπότε δε χρειάζεται να παραβιάζεται με ορμή και ένταση).

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση του προέδρου Τ. Αθανασόπουλου να αυξήσει τις αποδοχές των γενικών διευθυντών κατά 10% και ζήτησε από τον υπουργό να μην υπάρξουν αποφάσεις για το επιχειρηματικό σχέδιο πριν επιτευχθεί συμφωνία μαζί της.

Η συνέχεια... επί της οθόνης;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ