Τετάρτη 31 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ωρύονται και συκοφαντούν οι οπορτουνιστές

Με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της ΑΣΚ (ΣΥΝ), Κ. Νικολάου, ισχυρίζεται ότι οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία», συγκρότησαν μονοπαραταξιακό προεδρείο στην Ομοσπονδία Εργαζομένων Τροφίμων, Γάλακτος και Ποτών. Ο ισχυρισμός είναι πέρα για πέρα ψευδής και στόχο έχει να κουκουλώσει την αγαστή συνεργασία των συνδικαλιστικών εκπροσώπων του ΣΥΝ με αυτούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και στη συγκεκριμένη Ομοσπονδία.

Στις 19 του Οκτώβρη, σύμφωνα με τις αποφάσεις που λήφθηκαν στο περασμένο Συνέδριο, τα μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας από 11 έγιναν 15. Στην προηγούμενη διοίκηση είχαν 8 έδρες η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» και τρεις η ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ που κατεβαίνουν από κοινού. Στη νέα διοίκηση οι ταξικές δυνάμεις κατέλαβαν 11 έδρες, η ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ 3 έδρες και η ΑΣΚ μία έδρα. Ακολούθησε εκλογή της 7μελούς Εκτελεστικής Επιτροπής. Προκειμένου ο εκπρόσωπος της ΑΣΚ, Κ. Νικολάου, να επιτύχει την εκλογή του στην Εκτελεστική - όπως και έγινε - συνεργάστηκε με την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ και κατέβασαν κοινό ψηφοδέλτιο. Στη συνέχεια εκπρόσωπος αυτού του κοινού ψηφοδελτίου δήλωσε ότι δε θα συμμετάσχουν στο προεδρείο και έτσι εκλέχθηκαν μόνο μέλη της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας».

Γιατί λοιπόν ωρύεται ο εκπρόσωπος της ΑΣΚ; Μα ακριβώς επειδή φρόντισε πρώτα να τα τακιμιάσει με την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ για να εξασφαλίσει μια καρέκλα στην Εκτελεστική και ύστερα, όταν ήρθε η ώρα της συγκρότησης προεδρείου, είχε την απαίτηση να του συμπεριφέρονται ως ξεχωριστή παράταξη! Οπορτουνισμός χωρίς κανένα όριο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ