Πέμπτη 10 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ: Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας νοσηλεύεται από το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 58χρονος μετανάστης ναυτικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της δουλιάς του στο φορτηγό «IJSSELDIEP», σημαίας Ολλανδικές Αντίλλες. Το πλοίο βρισκόταν για εκφόρτωση στον κεντρικό λιμένα Ελευσίνας και κατά τη διαδικασία καθαίρεσης λέμβου διάσωσης στο πλαίσιο ετήσιας επιθεώρησης από τον παρακολουθούντα γερμανικό νηογνώμονα, ο ναυτικός έπεσε στη θάλασσα.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 15 Γενάρη, στις 9 π.μ., μπροστά στο Πρωτοδικείο Κορίνθου, καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής η ΝΕ Κορίνθου του ΚΚΕ. Στελέχη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων σέρνονται εκείνη τη μέρα σε δίκη, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η εταιρεία BIOLOGICAL SERVICE (έχει την ευθύνη για την καθαριότητα στο ΓΝ Νοσοκομείο Κορίνθου) για συκοφαντική δυσφήμιση.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ: Σύσκεψη πραγματοποιεί την ερχόμενη Κυριακή το σωματείο Καθαριστριών σχολείων Πειραιά. Η σύσκεψη θα γίνει στις 10 π.μ., στα γραφεία του σωματείου, στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ: Το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Μουρ «Sisko» («Σίσκο») θα προβληθεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η Επιτροπή Νέων του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, το Σάββατο 19 Γενάρη, στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία του συλλόγου (πλ. Μητροπόλεως 10). Θα ακολουθήσει συζήτηση για το Ασφαλιστικό, τις προωθούμενες αλλαγές, τους αγώνες και το πλαίσιο πάλης του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ