Πέμπτη 17 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΠΑΣΟΚ
Συνάντηση με ιδιαίτερο συμβολισμό...

Μετά την ανταλλαγή κατηγοριών ανάμεσα στη Χαριλάου Τρικούπη και τα στελέχη του «ρεύματος» Βενιζέλου, με τους μεν να κάνουν λόγο για σενάρια «διάσπασης» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τους δε να καταγγέλλουν «αποκλεισμούς» από τα εσωκομματικά όργανα, ήρθε χτες να προστεθεί στις εσωκομματικές διεργασίες μια συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με ιδιαίτερο συμβολισμό.

Συγκεκριμένα χτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με τον Κ. Σκανδαλίδη, ο οποίος αποτέλεσε τον τρίτο «πόλο» στις εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις 11 Νοέμβρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Παπανδρέου συζήτησε με τον Κ. Σκανδαλίδη για την πορεία του ΠΑΣΟΚ μέχρι το συνέδριο του Μαρτίου και αντάλλαξαν απόψεις για τη συγκρότηση των προσυνεδριακών οργάνων του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Γ. Παπανδρέου «διαβεβαίωσε» το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ότι θα «αξιοποιηθούν και άλλα στελέχη στα όργανα του κόμματος» μετά το συνέδριο.

Η συγκεκριμένη συνάντηση και το περιεχόμενο της συζήτησης «μεταφράστηκε» από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ σαν προσπάθεια «απομόνωσης» του Ευαγ. Βενιζέλου και του «ρεύματός» του ενόψει του συνεδρίου.

Σήμερα, υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου, θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συντονιστικό Οργανο και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου, με τους υπεύθυνους των ομάδων της γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ