Πέμπτη 24 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Αντιδρούν στις χαφιεδοκάμερες

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας χτες στο αμαξοστάσιο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις χαφιεδοκάμερες που έχει στήσει η δημοτική αρχή του Δήμου Περιστερίου στο αμαξοστάσιο του Δήμου, πραγματοποίησαν χτες οι εργαζόμενοι με τη συμμετοχή μαζικών φορέων της περιοχής. Η συγκέντρωση έγινε με απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων και ύστερα από πρόταση της παράταξης της «Αγωνιστικής Ενότητας».

Ο Γρ. Τιμπλαλέξης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Αγωνιστικής Συμπαράταξης», σημείωσε ότι ο αντιδημοκρατικός κατήφορος της δημοτικής αρχής δεν έχει τελειωμό. Η πολιτική που ακολουθεί, συνέχισε, είναι πλήρως εξαρτημένη από την κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και συνέχεια των προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου και των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Στη συγκέντρωση μίλησε και ο Αγγ. Βρεττός από τη «Δημοκρατική Συσπείρωση» που υπογράμμισε ότι η ενέργεια της δημοτικής αρχής είναι μέρος μιας γενικευμένης επίθεσης που έχουν εξαπολύσει οι κυβερνήσεις του κεφαλαίου και στόχο έχει τον περιορισμό των δημοκρατικών δικαιωμάτων, τον εκφοβισμό των εργαζομένων προκειμένου να υλοποιηθούν οι αντιλαϊκές πολιτικές. Ενώ αναφέρθηκε στην αθώωση του δημάρχου Νίκαιας Στ. Μπενετάτου από το δικαστήριο όπου είχε συρθεί, ύστερα από μήνυση του ΥΠΕΧΩΔΕ, για την αγωνιστική του στάση απέναντι στους ηλεκτρονικούς χαφιέδες.

Ακόμα στη συγκέντρωση μίλησαν ο Γ. Καταχανάς, γραμματέας του σωματείου και επικεφαλής της «Αγωνιστικής Ενότητας», ο Γ. Μόρφης, πρόεδρος του Σωματείου και άλλοι εκπρόσωποι κομμάτων και δημοτικών παρατάξεων. Ακολούθησε συμβολική κάλυψη δύο καμερών και διάβημα στον αντιδήμαρχο καθαριότητας, ο οποίος φρόντισε να απουσιάζει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ