Παρασκευή 1 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΒΕ
Μαζικά με τους εργάτες στις 13 Φλεβάρη

Την τακτική της πλειοψηφίας στη διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ, καταγγέλλει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για το Ασφαλιστικό. «Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι συμβιβασμένοι και "αξιόπιστοι συνομιλητές" της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ (ΠΑΣΚΕΒΕ - ΑΣΚΕΒΕ - ΔΑΚΜΜΕ)», σημειώνει στην ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Αντί να αποφασίσει και να καλέσει τις Ομοσπονδίες σε απεργία και κινητοποίηση, τις "προτρέπει" να εξετάσουν τις τοπικές συνθήκες και να αποφασίσουν σε "τροχιά κινητοποιήσεων"!! Μέχρι εκεί έφτασαν, από το φόβο μήπως εκτροχιαστούν από τη γραμμή του συμβιβασμού!!! Πρέπει όμως να τους αναγνωρίσουμε ότι είναι πιο πονηροί απ' τους συναδέλφους τους στην ΕΣΕΕ που είπαν το ξεκάθαρο ΟΧΙ στις κινητοποιήσεις».

Η Συντονιστική καλεί σε μαζική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις την Τετάρτη 13 του Φλεβάρη, μαζί με τις ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ «για δημόσια κοινωνική ασφάλιση που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες για όλους».

  • Πλατιά σύσκεψη για την καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης συγκαλεί η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας την Τετάρτη 6 του Φλεβάρη, στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία της (Πατούσα 3 - Πλ. Κάνιγγος, 6ος όροφος).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ