Παρασκευή 1 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ
Κινητοποίηση ενάντια στο πραξικόπημα

Να πάρουν μέρος μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο ΙΜΠΕΡΙΑΛ, αύριο, Σάββατο, στις 8.30 π.μ., για να μην περάσει το νέο πραξικόπημα που ετοιμάζει η ηγετική ομάδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) μέσω του καταστατικού της συνεδρίου, για την εξυγίανση και τον εκδημοκρατισμό των συνδικαλιστικών οργανώσεων των αναπήρων, καλεί τους ανάπηρους και τις οικογένειές τους η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).

Η ΣΕΑΑΝ καλεί τους εκλεγμένους συνέδρους των γνήσιων αναπηρικών οργανώσεων, ανεξάρτητα αν διαφωνούν στις γενικότερες θέσεις, αυτή την κρίσιμη στιγμή να μη νομιμοποιήσουν με τη συμμετοχή τους στο συνέδριο το νέο πραξικόπημα της ΕΣΑμεΑ. Να μη δεχτούν να μετατραπούν οι αναπηρικές οργανώσεις σε παραρτήματα των διαφόρων πολυεθνικών και σε χώρους για τις μπίζνες των στελεχών της ΕΣΑμεΑ.

Επίσης, η Επιτροπή Αγώνα Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ πραγματοποιεί παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας, την Πέμπτη 7 του Φλεβάρη, στη 1 μ.μ., διεκδικώντας να σταματήσουν να πληρώνουν τις θεραπείες τα ΑμεΑ, να αναλάβει το κράτος τις ευθύνες του για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υψηλής ποιότητας Υγεία, Πρόνοια, Ειδική Αγωγή. Για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα των γονιών και κηδεμόνων έχει προγραμματιστεί και πανελλαδική σύσκεψη την Κυριακή 24 του Φλεβάρη στην Αθήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ