Σάββατο 2 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Μια αθώα άσκηση

«Η άσκηση αφορούσε την ταυτόχρονη εκδήλωση επιθέσεων από αριστεριστές χάκερς (...) οι φανταστικοί "κακοί", περιλαμβάνουν χάκερς, μπλόγκερς, ακόμη και δημοσιογράφους, που δημοσιοποιούν προϊόντα διαρροών, αρνούμενοι να αποκαλύψουν τις πηγές τους στις ανακριτικές αρχές. Αλλοι εύπιστοι και εικονικοί συνάδελφοί τους πέφτουν θύματα προπαγανδιστών και μεταδίδουν "αληθοφανείς αλλά παραπλανητικές" πληροφορίες που δυσχεραίνουν την κατάσταση προκαλώντας σύγχυση στο κοινό και τις χρηματαγορές» (η άσκηση έγινε στις ΗΠΑ το Φλεβάρη και Μάρτη του 2006 / ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Ενα αθώο σύστημα

«Ισως δεν είναι τα ίδια τα εγκλήματα και οι δημιουργοί τους που δημιουργούν την αφόρητη ατμόσφαιρα των τελευταίων εβδομάδων. Ισως είναι η άχρηστη, κακόβουλη "ενημέρωση" που μαυρίζει τις καρδιές μας. Ισως είναι η υπεξαίρεση θεσμικών ρόλων, από τις συνταγματικές ταγμένες γι' αυτό εξουσίες, που αλλοιώνει την εικόνα προς το μαύρο. Ας μην ανεχόμαστε και νομιμοποιούμε με υψηλές τηλεθεάσεις όσους επιχειρούν να υπεξαιρέσουν ρόλο εισαγγελέα, δικαστή, υπουργού, ή πρωθυπουργού. Τότε μόνον μπορεί το φως να νικήσει το σκοτάδι που πληθαίνει» (από το κύριο άρθρο στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

Το «Αγιο Πνεύμα»

«Ας είναι συγκρατημένοι οι αρχιερείς και η κρίση τους ανεπηρέαστη από πολιτικές επιρροές και προσωπικές ή άλλες αντιδικίες. Μόνος οδηγός ας είναι το Αγιο Πνεύμα. Για το καλό της Εκκλησίας και τη φωτεινότητα του μηνύματός της» (από το κύριο άρθρο στο ΒΗΜΑ).

Η φωλιά

«Κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ ονειρεύονται ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εξελίξεις στη διερεύνηση του "σκανδάλου Siemens" για εσωκομματική χρήση. Ονειρεύονται;» (η ερώτηση από το ΕΘΝΟΣ).

Αργοπορημένη αγανάκτηση

«Προσπαθούν να μας ισοπεδώσουν, να μας εξομοιώσουν, για να μας πατήσουν. Ποιοι; Αυτοί που βλέπουμε καθημερινά επί της μικρής οθόνης. Τύποι περίεργοι, ύποπτοι, ρουφιάνοι, κατακάθια, ρίχνουν δηλητήριο, στάχτη στα μάτια, αλλά στη σημαία τους πάντα: η Αλήθεια στο λαό!» (ο Α. Αποστολόπουλος στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ