Κυριακή 2 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ
Εκδήλωση - συζήτηση για τις θέσεις του ΚΚΕ

Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε η Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στο Τορόντο, στις 10 Φλεβάρη. Δεκάδες μέλη, οπαδοί και φίλοι του Κόμματος παραβρέθηκαν στην αίθουσα της Ελληνοκαναδικής Δημοκρατικής Οργάνωσης στο Τορόντο του Καναδά, μετά από πρόσκληση της Συντονιστικής Επιτροπής της Λέσχης Φίλων. Θέμα της συζήτησης ήταν οι θέσεις του ΚΚΕ, για Λαϊκή Εξουσία και Λαϊκή Οικονομία, αλλά και θέματα που αφορούν τους κατοίκους του εξωτερικού.

Τη συζήτηση άνοιξε εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής ο Δημήτρης Καμπίτσης, γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής και αναπληρωματικό μέλος της ΚΕ του ΚΚ Καναδά. Τις θέσεις του ΚΚΕ ανέλυσε ο Θανάσης Παρλάνης, ενώ για το ιστορικό της Συντονιστικής Επιτροπής, μίλησε ο Βασίλης Παπαδόπουλος.

Τα μέλη, οι οπαδοί και οι φίλοι που ήταν στην αίθουσα παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ανάλυση. Οι περισσότεροι, ΕΑΜίτες, ΕΛΑΣίτες και μαχητές του ΔΣΕ, με χαρά αντίκρισαν και την προσέλευση νέων ανθρώπων. Η συζήτηση διήρκεσε τρεις ώρες, με πλούσια ανταλλαγή απόψεων, όπου και αποφασίστηκε η ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή τους στους αγώνες, αλλά και στα παροικιακά γεγονότα. Επίσης, αποφασίστηκε να γίνει, εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Μάη, εκδήλωση για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, με την πρόσκληση στελέχους ή βουλευτή του ΚΚΕ.

Η συνέλευση εξέλεξε νέα Συντονιστική Επιτροπή απαρτιζόμενη από 13 μέλη. Πρόεδρος - συντονιστής εκλέχτηκε ο Θανάσης Παρλάνης και γραμματέας ο Δημήτρης Καμπίτσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ